YAN ETKİLERDE BİLGİSİ OLAN İÇERİ >
YAN ETKİLERDE BİLGİSİ OLAN İÇERİ >
17 yaşındayım 3 ay sonra 18ime giricem ve anabolik steroid kullanmak istiyorum okul ve iş dolayısıyla spora ayırdıgım gün sayısı yetersiz kalıyor.Kullanan ve bana yeteri kadar sağlam antreman yazabilecek abileri tanıyorum,bu işin nerelere kadar gidebileceginin farkındayım ancak ben düzenli beslenme,doğru miktarda kür ve doğru antreman ile zararlı olacagını düşünmüyorum görüşlerinizi bekliyorum
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: YAN ETKİLERDE BİLGİSİ OLAN İÇERİ >
spor geçmişinde önemlide bu yaşta bu ne cürretkarlık onu çözemedim..
Birkaç yıl sonra tekrar düşünürsün henüz erken vücudunun büyümesi bitmemişken 21 yaşı son ergenlik oluyor o zamana kadar steroid kullanılmasını genel olarak tavsiye etmem ki 17-18 yaşındasın dahada büyü vücudun gelişimini boşuna baltaladıgına degmez an itibariyle ileride salim kafayla tekrar düşün bu konuyu
Dipnot: Bu sıralarda çok genç arkadaşların (bende dahil yaşım 21 )steroid kullanma istegini ve araştırmalarını görüyorum Araştırmaya bilgilenmeye karşı sıkıntım bulunmuyor ama şu noktada endişeliyim dogal büyümen durmadan bu sporun ilerisini hayatın ilerisini ve kür bitimlerindeki güç düşüşünüde inş baz alıyorlardır ben yinede uyarayım hem saglıgınız hem kuşunuzda sıkıntı çıkabilir bu yüzden genç yaşlarda bulaşmamakta yarar var
Herkese iyi çalışmalar dilerim..
Birkaç yıl sonra tekrar düşünürsün henüz erken vücudunun büyümesi bitmemişken 21 yaşı son ergenlik oluyor o zamana kadar steroid kullanılmasını genel olarak tavsiye etmem ki 17-18 yaşındasın dahada büyü vücudun gelişimini boşuna baltaladıgına degmez an itibariyle ileride salim kafayla tekrar düşün bu konuyu
Dipnot: Bu sıralarda çok genç arkadaşların (bende dahil yaşım 21 )steroid kullanma istegini ve araştırmalarını görüyorum Araştırmaya bilgilenmeye karşı sıkıntım bulunmuyor ama şu noktada endişeliyim dogal büyümen durmadan bu sporun ilerisini hayatın ilerisini ve kür bitimlerindeki güç düşüşünüde inş baz alıyorlardır ben yinede uyarayım hem saglıgınız hem kuşunuzda sıkıntı çıkabilir bu yüzden genç yaşlarda bulaşmamakta yarar var
Herkese iyi çalışmalar dilerim..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: YAN ETKİLERDE BİLGİSİ OLAN İÇERİ >
Sağlam antrenman veya sağlam kür yazılması mesele değil
İsterse Olympia gelsin kür yazsın ne fark edecek ?
Yaşın 17
Kür olmaz
Kalıcı sağlık sorunun olursa ilerde o da sağlam bir sorun olur onu da bil
İsterse Olympia gelsin kür yazsın ne fark edecek ?
Yaşın 17
Kür olmaz
Kalıcı sağlık sorunun olursa ilerde o da sağlam bir sorun olur onu da bil
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir