1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Trenbolone kür planı
Gönderilme zamanı: Pzt Nis 01, 2013 7:46 pm
gönderen anabolicosman
arkadaslar bı kur planladım 12 hafta 400mg trenbolone enantat 500mg 750de yapabılırım haftada 50 mg proviron kullanıcam yanına ne ekleyebılırım marka olarak trende thaıger var kafamda nasıdır thaıger tren gorunur etkı verırmı.
Re: Trenbolone kür planı
Gönderilme zamanı: Pzt Nis 01, 2013 9:11 pm
gönderen DoggyStyle
Şuan arkadaşım Thaiger tren enant kullanıyor bir etki yok diyor 1-2 hafta sonra belli olur , bende nisanın'9 unda başlıyorum tren enantlı kürüme Thaiger kullanacağım bende.
Re: Trenbolone kür planı
Gönderilme zamanı: Sal Nis 02, 2013 8:29 pm
gönderen UncleO
enanthate ı 750mg yapabilirsin 400 tren e alacaksan.. proviron yeterli. brde düzenli olarak 3 günde 1 yarım tablet cabaser alırsan prolaktine bağlı jinekomastiyi önlersin.
Re: Trenbolone kür planı
Gönderilme zamanı: Çrş Nis 03, 2013 11:37 am
gönderen anabolicosman
DoggyStyle yazdı:Şuan arkadaşım Thaiger tren enant kullanıyor bir etki yok diyor 1-2 hafta sonra belli olur , bende nisanın'9 unda başlıyorum tren enantlı kürüme Thaiger kullanacağım bende.
hocam nasilmis tam bi kur yapanlarda thaiger tren enant etkileri varmi gordugn konustuguun
Re: Trenbolone kür planı
Gönderilme zamanı: Çrş Nis 03, 2013 11:54 am
gönderen DoggyStyle
Nisanın 9unda başlıyorum thaiger tren kullanmaya başladıktan bir birbuçuk ay sonra etkiler aktarırım.