1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2012 7:34 pm
gönderen greatpumper
Merhaba,

Boy 181, Kilo 85, yaş 25, 5 yıllık body building ile ugrasıyorum. Biceps 44 cm.
İlk kurumu yaklasık 3 ay once testesteron enantant+ boldenon haftada 500'er mg olarak 11 hafta girdim. Aynı zamanda bu kur ile birlikte 5 hafta anavar ve 5 hafta turinabol kullandım.
Ardından ara vermeden Trenbolone Acetate 50mg/ml + Drostanolone Propionate 50mg/ml + Testosterone Propionate 50mg/ml kurune girdim. Gun asırı tek ignede bunlardan kullandım. (hepsinden 50 ser mg) Toplam 8 hafta kullanacagım. 6. haftamdayım. Kur boyunca proviron kullandım. Herhangi bir yan etki, libidoda negatif etki, jinekomasti emaresine rastlamadım.( Son zamanlar sanki meme uclarımı biraz hisseder gibi oluyorum ama emin degilim.) 1 haftaya bu kurumde bitecek. Toplam 19 hafta kesintisiz steroid kullanmış olacağım. Pct olarak ne onerirsiniz? Nolvadex'im var 15 gun boyunca onları kullanacagım. Preglyn kullanmam gerekir mi?

Teşekkürler.

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2012 9:12 pm
gönderen angelcold
trenbolone kullanmışsın pregnyl şart diye düşünüyorum. sanırım 5000 iü vurursun 2 kez 5 gün arayla. nolvadex'de 1 ay kullanman gerekir diye düşünüyorum. sperm sayında azalma olduğu muhtemeldir.
ama benden daha bilgili ve tecrubeli arkadaşlarımız var bu forumda onların da bir fikrini alırsan sana daha etkin yardımcı olacaklardır. başarılar.

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2012 10:09 pm
gönderen Hammerstorm
Angelcold a katılıyorum trenbolone kullandığın için pregnyl şart ama 5.000 lik çok yüksek bir doz olur bu dozlarda bir kür için benim tavsiyem 5 gün arayla iki adet 1.500 lük pregnyl vurman yeterli olacaktır.Pregnyl i vurduğun günden itibarende angelcold un dediği gibi 4 hafta boyunca hergün 40 mg nolvadex ve 100 mg klomen alıp kürünü sonlandırabilirsin.Başarılar.

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2012 10:21 pm
gönderen greatpumper
Anladım cok sagolun. Peki preglyn i nasıl vurim? yani son igneden kac gun sonra? pregnly vurdugum gunden itibaren nolvadex ve klomen alacagım sanırım tam 4 hafta boyunca. Bu arada preglyn arıyorum ama bulamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mıdır?

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2012 10:26 pm
gönderen BoneCrusher
Pregnyl i son enjeksiyondan 10 gün sonra vurursan daha iyi olur(ilaçların yarılanma süresine göre) Pregnyl konusunda yardımcı olacak satıcı arkadaşlar var forumda biraz araştırma yapabilirseniz kendilerinden temin edebilirsiniz.İyi çalışmalar.

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2012 11:18 pm
gönderen greatpumper
son kullandığım ilaçların hepsi kısa esterli ilaçlar ancak yarılanma sürelerini araştırmam lazım. Bu arada nolvadex kur bitiminde hemen kullanılıyor sanırım yanılıyor muyum?

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 24, 2012 8:40 am
gönderen DoggyStyle
devlet hastanesinin etrafında sorarsan illaki bulursun pregnyl artık 10 gün boyunca 500 iu enjekte ediyorlar yurt dşında falan çok kullanılan bir yöntem.

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 24, 2012 12:30 pm
gönderen greatpumper
Sagolun.

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 24, 2012 12:33 pm
gönderen Hammerstorm
DoggyStyle yazdı:devlet hastanesinin etrafında sorarsan illaki bulursun pregnyl artık 10 gün boyunca 500 iu enjekte ediyorlar yurt dşında falan çok kullanılan bir yöntem.


Aslında en güzel kullanımı o şekilde hatta ağır kürlerde kür boyunca günlük 100 ıu pregnyl alınırki testosteron üretimi hiç durmasın fakat ülkemizdeki pregnyl formları ampul şeklinde olduğundan bekletildiğinde bozulmakta enjektörde muhafaza edilmeside ilacın bozulmasına yol açtığı için ancak 1500 lük şekilde vurulması ideal olacaktır pct döneminde.Özellikle doğum la ilgili hastanelerin etrafındaki eczanelere bakarsan pregnyl temini daha kolaylaşır çünkü doğum hastaneleri ve kliniklere etraftaki eczanelerden pregnyl temin edildiği için bir nebze bulma şansın olabilir.

Re: 19 Haftalık Kür

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 24, 2012 3:09 pm
gönderen greatpumper
Ya arkadaslar,
Organon 1500 luk pregnyl buldum.Tanıdık cok buyuk eczanesi olan dostlarım dolayısıyla. Ancak bana kargolayın dedigimde, ilacın soguk kalması gerekir. Kargo ile olmuyor. Gelip soguk motoruyla birlikte alıp goturun diyorlar. Buraya kadar tamam. İlaci eve getirebilirim. Ancak ben bu ilaci yaklasık 20 gun sonra londradayken kullanacagım. Ucakla nasıl goturebilirim? Adam telefonda bana bozulur dedi. Ne yapabilirim? İngiltere de pregnyl bulabilir miyim?