Arkadaşlar bu yüzden forumlara yazı yazmayı pek sevmiyorum.Hemen bir karşıt görüş tartışma
.
Şimdi bu yazdıklarım benim fikrim değilki yada her hangi birinin fikri değilki karşıt görüş sunulsun.
Piyasanın işleyişi ülkenin yapısı Rant .......
Konu hakkında sıfır bilgiye sahip olduğumuzu farzedelim hep birlikte,Hoca dediki şu amino asiti al yada her neyse,İnternete girdik online satılan 2.el tarzı şu an sanalpazar.com var neden daha uyguna bulabilirsiniz.
Orda göreceksinizki tek tük üründe iki misli fiyat yazar tamamen aynı üründür görünüş olarak pahalı olanının
altında usa yada orijinal yazar yarı fiyata olanının altında distribütör malı faturalı vs onun üstündede yazar aslında madein usa ama işte içince göreceksiniz madein usa yı....
Şimdi konu hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığımızı farzedip satın almaya çaıktıky a ! fiyatları gördük sormazmıyız aynı ürünse ki resimde öyle görünüyor neden iki misli ödeyelim? bunların arasındaki fark nedir ?
Mantıklı bir insan sorar öyle değilmi ?
danışıp bilgi alacağımız hiç kimse olmadığınıda farz edelim sorunu nasıl çözeriz ?
çözüm iki ürünüde alıp açıp bakmak kullanmak bu kadar basit.
bunu yaptığınız zaman zaten surat ifadeniz değişecek.
Bir çok ürün satış amaçlı bir çok ürün gereksizdir.Neye ihtiyacımız olduğuna iyi karar verip ona göre ucuza kaçmadan paramız boşa gitmesin diye alışverişimizi yapmalıyız.
Örnek : Benim sürekli içtiğim bir çay var yabancı bir marka.İstanbulda satılan yerlerin %99 sahte.kutu birebir aynı.Ben nerden anlıyorum 1. si aldığım şahıs 2.si kutunun içindeki çayı bilmem herşeyini bilmem gerekiyor 10 yıldır aynı ürünü tüketmeme rağmen bir kaç kez yanılarak sahtesini aldığımda oldu gerisini siz düşünün
.