Yeni başlangıç-Bilgi Edinme
Yeni başlangıç-Bilgi Edinme
Merhaba aranıza yeni katıldım. 172 boyunda 70 kiloyum. Aktif bir salon aktivitem yok fakat işim gereği basit sayılacak egzersizlerim var (şınav/mekik/barfiks/uzun koşu). Yakın zamanda salonada başlamayı düşünüyorum, bir kaç ay geçtikten sonra steroid’e başlamayı düşünmekteyim. Yarışma veyahut podyum gibi emellerim yok, sadece vücudumun en üst limitini görmek istiyorum. Belki yanlış bir düşüncedir bilmediğim için her fikre saygım sonsuz, elimde olan steroidler Pharma Group Boldenone (yeşil kutu, ampul), Pharma Group Testesteron Enanthate (Mavi Kutu, ampul), Pharma Group Dianobol (Hap) . Dediğim gibi steroid ile ilgili bilgim yok, aydınlatırsanız sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
- BoneCrusher
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 17 kez
- Aldığı teşekkür: 34 kez
Re: Yeni başlangıç-Bilgi Edinme
Merhaba
Öncelikle aramıza hoşgeldin dostum steroid kullanmadan önce en az 1-1.5 yıl natural düzenli antreman ve iyi bir beslenme programından geçmem lazımki öncelikle natural olarak üst limitlerine ulaşıp sonrasında kür ile bunu bir gömlek artırmak için fırsatımız olsun ama bilinçli olduğunu ve küre başladığında bu zamana ulaşmış olacağını düşünüyorum pharma group iyi bir markadır kötü bir yorum duymadım başlangıç içinde almış olduğun testosterone enanthate boldenone dianabol kürü uygun olacaktır tavsiyem vermiş olduğun bilgiler doğrultusunda 15 hafta haftalık 500 mg testosterone enanthate 500 mg boldenone ilk 4 hafta günlük 30 mg dianabol yeterli olur iyi forumlar.
Öncelikle aramıza hoşgeldin dostum steroid kullanmadan önce en az 1-1.5 yıl natural düzenli antreman ve iyi bir beslenme programından geçmem lazımki öncelikle natural olarak üst limitlerine ulaşıp sonrasında kür ile bunu bir gömlek artırmak için fırsatımız olsun ama bilinçli olduğunu ve küre başladığında bu zamana ulaşmış olacağını düşünüyorum pharma group iyi bir markadır kötü bir yorum duymadım başlangıç içinde almış olduğun testosterone enanthate boldenone dianabol kürü uygun olacaktır tavsiyem vermiş olduğun bilgiler doğrultusunda 15 hafta haftalık 500 mg testosterone enanthate 500 mg boldenone ilk 4 hafta günlük 30 mg dianabol yeterli olur iyi forumlar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir