Yeni başlangıç-Bilgi Edinme

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Penga0
Yeni Üye

Yeni başlangıç-Bilgi Edinme

Mesaj gönderen Penga0 »

Merhaba aranıza yeni katıldım. 172 boyunda 70 kiloyum. Aktif bir salon aktivitem yok fakat işim gereği basit sayılacak egzersizlerim var (şınav/mekik/barfiks/uzun koşu). Yakın zamanda salonada başlamayı düşünüyorum, bir kaç ay geçtikten sonra steroid’e başlamayı düşünmekteyim. Yarışma veyahut podyum gibi emellerim yok, sadece vücudumun en üst limitini görmek istiyorum. Belki yanlış bir düşüncedir bilmediğim için her fikre saygım sonsuz, elimde olan steroidler Pharma Group Boldenone (yeşil kutu, ampul), Pharma Group Testesteron Enanthate (Mavi Kutu, ampul), Pharma Group Dianobol (Hap) . Dediğim gibi steroid ile ilgili bilgim yok, aydınlatırsanız sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Kullanıcı avatarı
BoneCrusher
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 17 kez
Aldığı teşekkür: 34 kez

Re: Yeni başlangıç-Bilgi Edinme

Mesaj gönderen BoneCrusher »

Merhaba

Öncelikle aramıza hoşgeldin dostum steroid kullanmadan önce en az 1-1.5 yıl natural düzenli antreman ve iyi bir beslenme programından geçmem lazımki öncelikle natural olarak üst limitlerine ulaşıp sonrasında kür ile bunu bir gömlek artırmak için fırsatımız olsun ama bilinçli olduğunu ve küre başladığında bu zamana ulaşmış olacağını düşünüyorum pharma group iyi bir markadır kötü bir yorum duymadım başlangıç içinde almış olduğun testosterone enanthate boldenone dianabol kürü uygun olacaktır tavsiyem vermiş olduğun bilgiler doğrultusunda 15 hafta haftalık 500 mg testosterone enanthate 500 mg boldenone ilk 4 hafta günlük 30 mg dianabol yeterli olur iyi forumlar.
Penga0
Yeni Üye

Re: Yeni başlangıç-Bilgi Edinme

Mesaj gönderen Penga0 »

Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir