Fazla pişmiş tavuğun protein değerinin değişmesi hakkında
Gönderilme zamanı: Sal Eki 31, 2017 3:56 pm
arkadaşlar , şu tavuğu haşlamayı ve yumuşak pişirebilmeyi bir türlü öğrenemedim, kızartma veya fırın konusunda sorun yaşamıyorum ama hangi şekilde haşlarsam haşlayayım yaptığım tavuk sert ve diş kesmez şekilde oluyor. Yine de çiğneyebildiğim kadar çiğneyip yiyorum ama size sorum, anlayan arkadaşlara özellikle, varsa aramızda gıda mühendisi veya aşçı onların da engin bilgilerinden faydalanmak isterim, çok pişen ve dediğim kadar sert olan tavuğun protein değerleri düşer mi? sindirimi daha mı zor olur, ya da tamamen sindirilmez mi? daha yeni 1 buçuk kilo tavuğu tencerede pişirdim ve sonuç aynı, yarınki öğünlerde tahta gibi tavuk yiyeceğiz 
