Hormon Reseptörleri Kapalı Olabilir mi?
Hormon Reseptörleri Kapalı Olabilir mi?
Hocalarım merhaba,daha önce 2 kez kür denemem oldu kısa esterliyi 5. haftada uzun esterliyi 8.haftada bıraktım,olması gereken etkiyi hiç göremezken direk yan etkilerini görmeye başladım..ürünleri buradaki sağlam hocalardan temin ettim,başlıkta da olduğu gibi böyle bir durumda bu sorunu nasıl çözebiliriz?hastanelerde kontrol için hangi testi yaptırmam lazım?
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Hormon Reseptörleri Kapalı Olabilir mi?
Merhaba,
Testosteronun ilk enjeksiyonundan 72 saat sonra sabah aç karnına verdiğin kan ile Total testosteron bakmalarını iste. Testo-E 250 mg vurduysan 12-15 ng/dl arası bir değer göreceksin. Buna ürünün gerçek olduğunu gösterir. Eğer daha düşük değerler varsa ürünün düşük dozlanmış denilebilir.
Testosteronun ilk enjeksiyonundan 72 saat sonra sabah aç karnına verdiğin kan ile Total testosteron bakmalarını iste. Testo-E 250 mg vurduysan 12-15 ng/dl arası bir değer göreceksin. Buna ürünün gerçek olduğunu gösterir. Eğer daha düşük değerler varsa ürünün düşük dozlanmış denilebilir.
testo yazdı:Merhaba,
Hocam teşekkürler cevap için,
o zaman reseptörlerin kapalı olması gibi bir terim olamaz mı?
- testo
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
kamaist yazdı:testo yazdı:Merhaba,
Hocam teşekkürler cevap için,
o zaman reseptörlerin kapalı olması gibi bir terim olamaz mı?
Rica ederim. Hoca olacak seviyede tecrübem yok tabiki.
Yazdığım şekilde ölçtür sonuçlarını burada paylaş merak ettim. Reseptörler kapanıyormuş doluyormuş ama senin durumun başka bir şeydir bence. Asıl işi yapan serbest testosteronada bakmak gerekebilir. Bence ürünün sahte olmadığından emin olup uzun ester 12 hafta sadece testo devam et derim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir