İlk kürüm-Yorumlarınıza açığım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

İlk kürüm-Yorumlarınıza açığım

Mesaj gönderen testo »

Merhabalar,

3 senedir doğal olarak aralıksız bodybuilding yapıyorum. 34 yaşındayım. Boy 1.80 Kilo 73 ile ilk kürüme girmeye karar verdim. 12 hafta Testosteron olarak planladım. 15 hafta Boldenon olarak planladım. ilk 3 hafta boldenonu 400 mg olarak haftada iki iğne ile 200mg 200mg olacak şekilde aldım. İğne günlerimi Pazartesi Perşembe olarak belirledim ancak Salı Cuma ya kaydığı durumlar oldu. Testo kullanımını da 250mg 250 mg haftada çift iğne olarak planladım. ilk 5 hafta Testo-e ile başladım. Bununla devam etmeyi düşündüm ancak başıma daha öncesinde bir sahte ürün olayı geldiği için sustanon'u da denemek istediğim için kürün son 7 haftasını sustanon ile tamamlamaya karar verdim. 15 haftalık kürümün 10. haftasındayım. 5 hafta daha haftada 500 mg sustanon 400 mg boldenon'u ikiye bölerek haftada 2 iğne ile almaya devam edicem. 73 kg olarak başladığım kürümde 81 kg olarak devam ediyorum. Kür öncesi-Kürün ilk haftası(ürünleri doğrulamak için) Kürün 7. haftasında Testosteron,Lh,Fsh,Östrojen değerlerimi ölçtürdüm. Kısaca bahsetem gerekirse 7.haftada Testosteron 6 dan 28 e fırladı. Östrojen ise yükselmedi. Yani aşırı bir su tutma veya jinekomasti mevcut değil.Lh ve Fsh çok düştü hatta sıfırlandı.Yani testislerim doğal testosteron üretimini bıraktı. Östrojen düşük kaldığı için libidomda çok uçmadı.Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok memnun kalarak devam ilk kürümle ilgili eleştirilerinizi bekliyorum.
asolar
Yeni Üye

Re: İlk kürüm-Yorumlarınıza açığım

Mesaj gönderen asolar »

Merhabalar,

Hoşgeldiniz ve paylaşım için teşekkürler. Ben de ilk küre karar verme aşamasında birisi olarak konuyu takip ediyor olacağım. Bana ilk kür olarak vücut yapıma ve geçmişime bağlı olarak testo cyp+boldenon+winstrol kombinesi önerilmişti. Sizin kilonuza bakarak yağ oranınızın daha düşük olabileceğini düşünüyorum. Son zamanlardaki düşüncem ise sahte ürün korkusu ile sustanon+primobolana doğru kaydı, belki kür sonuna winstrol ekleyebilirim ek olarak. umarım kür sonrası başarılı bir pct dönemi ve kür sonrası dönemde de kazancınızın su hariç kısmını büyük oranda koruyacağınız dönemler geçirirsiniz. kür sonu ve sonrası haliniz ve pct ve yan etkiler konusunda yaşadıklarınızı paylaşabilirseniz, aldıklarınızın ne kadarını koruyabildiğinizi de birkaç ay sonra paylaşabilrseniz bizim gibi bu yola girmeyi düşünenlere fikir vermiş olursunuz.

teşekkürler tekrar
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İlk kürüm-Yorumlarınıza açığım

Mesaj gönderen testo »

asolar yazdı:Merhabalar,

Hoşgeldiniz ve paylaşım için teşekkürler. Ben de ilk küre karar verme aşamasında birisi olarak konuyu takip ediyor olacağım. Bana ilk kür olarak vücut yapıma ve geçmişime bağlı olarak testo cyp+boldenon+winstrol kombinesi önerilmişti. Sizin kilonuza bakarak yağ oranınızın daha düşük olabileceğini düşünüyorum. Son zamanlardaki düşüncem ise sahte ürün korkusu ile sustanon+primobolana doğru kaydı, belki kür sonuna winstrol ekleyebilirim ek olarak. umarım kür sonrası başarılı bir pct dönemi ve kür sonrası dönemde de kazancınızın su hariç kısmını büyük oranda koruyacağınız dönemler geçirirsiniz. kür sonu ve sonrası haliniz ve pct ve yan etkiler konusunda yaşadıklarınızı paylaşabilirseniz, aldıklarınızın ne kadarını koruyabildiğinizi de birkaç ay sonra paylaşabilrseniz bizim gibi bu yola girmeyi düşünenlere fikir vermiş olursunuz.

teşekkürler tekrar

Hoşbuldum. Bütün deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum. Bahsettiklerinizide paylaşıcam.

Sahte testosterone- zede mağduru olarak size ne marka testo kullanırsanız kullanın ilk iğneden 3 gün sonra testosteronunuzu ölçtürmenizi tavsiye ederim.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 3 misafir