1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 29, 2014 7:20 pm
gönderen bosluk
Merhaba deca nın bu konuda baya iyi oldugunu biliyoruz konumuza geleyim örneğin ben her sene 500 600 mg deca tek basına alırsam ve pct yapmazsam hıcbırzaman libidom olmazmı ve sertlesme kalkarmı ortadan? bunu her sene duzenlı olarak yapsam ? neden böyle bırsey ıstıyorum ılerıde evlenmeyı dusunmedıgım ıcın ve hıcbır zaman evlenmeyıp zinayada karısmak ıstemıyorum ve yolda gecen karı kızı kesmekte ıstemıyorum dırekt basımı cevırıyorum ama aklım orda kalıyor erkeklık hali bu yıllardır böyle ve 45 50 yasıma kadarda artk libidom yettıgı kadar devam etcek bana zorluk cıkarmaması ıcın ılerdede hıc tuvalete gıtmekten baska bır sekılde kullanmycagım ıcın bunu öldureyım kurtulayım ıstıyorum böyle bır yol ızlersem amacıma ulaşmış olurmuyum sımdıden teşekkurler.

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 29, 2014 9:12 pm
gönderen madmax29
Allah akil fikir versin. Git t.saklarini kirdir niye ilacla ugrasiyosunki bu kadar

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Pzt Ara 29, 2014 10:29 pm
gönderen samet_61
[decanın yan etkılerı arasında 100de 1 de olsa omrunun sonuna kadar ereksıyon olamama dıle getırılıyor deca dıck dıye arastırabılırsın yurtdısı forumlarda!!! bu arada bır psıkaytrr servısıne acılen basvurmanı onerıyorum

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Sal Ara 30, 2014 3:11 pm
gönderen asterix
[img]http://galeri8.uludagsozluk.com/494/kafan-çok-güzelmiş-canım-güle-güle-kullan_530020.jpg[/img]

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Sal Ara 30, 2014 4:28 pm
gönderen benburlardayeniyim
Hazır konu açılmışken ben de sorayım.Yabancı forumlarda steroidin penisi büyüttüğünü okudum ve düşününce mantıklı da geldi aslında çünkü ergenlikte androjenler bunu sağlıyor.Steroidler de güçlü androjenler.Aranızda böyle bir şey tecrübe eden var mı?

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Sal Ara 30, 2014 11:24 pm
gönderen samet_61
benburlardayeniyim yazdı:Hazır konu açılmışken ben de sorayım.Yabancı forumlarda steroidin penisi büyüttüğünü okudum ve düşününce mantıklı da geldi aslında çünkü ergenlikte androjenler bunu sağlıyor.Steroidler de güçlü androjenler.Aranızda böyle bir şey tecrübe eden var mı?

penıs boyutunda buyume olabılırken (cok bısey beklemeyın) :))))

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Prş Oca 01, 2015 1:39 pm
gönderen roid
samet deca dick olayını çok büyütüyosun bence bilmediğin konular hakkında yorum yapmamalısın. 600mg deca kullandıgım oldu bu noktada deca dick olayında kür esnasında anti ostrojen alınması deca dick olayı falan yaşatmaz. Decayı gözünüzde öyle bir konuma getirmişsiniz ki diyicek bişey yok.!!!

Re: Bir Nevi Kendini Hadım Etmeyle İlgili

Gönderilme zamanı: Prş Oca 01, 2015 10:32 pm
gönderen samet_61
roid yazdı:samet deca dick olayını çok büyütüyosun bence bilmediğin konular hakkında yorum yapmamalısın. 600mg deca kullandıgım oldu bu noktada deca dick olayında kür esnasında anti ostrojen alınması deca dick olayı falan yaşatmaz. Decayı gözünüzde öyle bir konuma getirmişsiniz ki diyicek bişey yok.!!!

decanın yuksek ostrojene baglı lıbıdo dususu olur senın dedıgın sekılde bunun cozumu var ama yurtdısı forumları arastırırsan 100de 1 ıhtımal omrunun sonuna kadar ereksıyon problemı yasattıgını duymussundur ıngılızcen varsa yurtdısı forumları bır arastır sonra gel benım bılgımı tartısırız