Deca ve testo ile zor da olsa yaza hazır olucam...

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
waleron
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Deca ve testo ile zor da olsa yaza hazır olucam...

Mesaj gönderen waleron »

Şimdi öncelikle herkeze selamlar anabolikler başlığında ön başlığı açmış biseyler sormuştum sagolsun cocuna hocam yorum attı bende işi resmiyete döktüm artık burdan deva edicem. Ben geçtiğimiz perşembe günü ilk ignelerimi oldum yani 1mldeca 1ml testo. 1 tüp 2ml yarısını cekiyoruz decadan da testodan da ve vuruyoruz. Ayrıca proviron milk thistle apicobal ve zinco ile destek oluyorum vücuduma. Ve tabiki supplementler... su anda 1.88 boy 95 kg ve 16 17 falan yağ oranina sahibim. Ama ilk defa steroid kurune girdiğim icin anabolik giriyim saglam kardiyo ve beslenmeyle beraber kas oranımı artirip yag oranımı düşürurum düşüncesiyle deca ve testo kurune başladım. Toplamda elimde 8deca ve 10testo var 2ay deca 2.5ay da testo vurcam yani. Pazartesi ve persembe gunleri 1mldeca 1ml testo enant. Yani gaftada 2ml(200mg) deca 2ml (200mg) testo enant vurucam.Beslenmeme gelirsek örneğin bugün dabah 10da ac karnina 1 saat kardiyo arkasindan saat 12de 1cay bardagi yulaf ezmesi 10 yumurta beyazi ve 100grlor ile omlet ve 1 bardak ayran 3 5 zeytin ve hemen arkasından 1apicobal 1 milk thistle 1zinco ve 1 proviron alıyorum. saat 2de yarım su bardağı pirinç 200gr tavuk Göğsü (haşlanmış) 1 bardak ayran. Saat 3.30 1 ölçek xtend bcaa ve m.p assoult. 4 -5.30 idman 5.30 o.n whey 1 ölçek. 6.30 gibi yarım su bardağı pirinç 200gr tavuk Göğsü (haşlanmış) 1 bardak ayran ve baklagillerden 4 5 yemek kaşığı. Gün içinde yemeklerle beraber de 1 yemek kaşığı zeytinyağı tuketiyorumdur. Saat 7.30 gibi ise 1 ton balığı yiyorum yağını süzerek. Ve saat 10da ise 1 ölçek olimp glutamine xplode alıp yatıyorum. Örnek 1 günüm böyle geçiyo. Sabah kardiyo yapmadığım günler ise idman sonu yarim saat bisiklet sürüyorum. Bu şekilde karboyu düşük proteini yksek tutarak deca testo ile ölçü alıp kardiyolarla da yag yakmaya çalışarak hedefime doğru kararlı adımlarla yürümeye devam ediyorum. Saygılar.. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Deca ve testo ile zor da olsa yaza hazır olucam...

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Yanlis foruma gelip copy paste etmissin sanirim kardes
waleron
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen waleron »

_BlackLight_ yazdı:Yanlis foruma gelip copy paste etmissin sanirim kardes

Yoo buraya da acmak istedim yorumlari merak ediyorum. Cok uzun yazdığım icin dierlerini silemedim idare et :)
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen moonstorm »

_BlackLight_ yazdı:Yanlis foruma gelip copy paste etmissin sanirim kardes

aynen katılıyorum,başka bi forumda cevap vermiştim bu konuşmaya direk copy paste yapmayaydın bari :lol:

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir