İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Re: İlk kürüme başladım (Değişim Fotoğrafları Eklendi)

Mesaj gönderen angelcold »

7 kg almışsın umarım istediğini alabilmişsindir sevindim adına :) ama before ölçülerine baktım da küre çok ama çok erken girmişsin , antreman-beslenme-dinlenme 3lemesinden birinde veya birkaçında hata yapmadığından emin misin? çünkü gelişim bu kadar erken durmaz genelde. ayrıca motivasyonunu sakın bozma ama en az 8-9 kilo alman gerekirdi diye düşünüyorum bide danabol var yani su tutan. 7 kg yine de başarılı tabi ki ama daha fazla alınabilirdi diye biliyorum ben böyle bir kürde. sanırım beslenmede biraz eksiklerin olabilir. yine de başarılı bir kür olmuş denebilir :) fotoğrafları bekliyoruz başarılar.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

Teşekkürler kardeşim. gerçekten biraz erken oldu ama pişman değilim açıkçası :) Bu acemiliğimden dolayı böyle oldu. Benim bir tek antreman sağlamdı. Ne uyku düzeni vardı ne de son 1 aya kadar beslenme... İşi sonradan öğrendim ama artık geç olmuştu. vücudumun su tuttuğunu pek zannetmiyorum inşaAllah da yanılmıyorumdur. Kilo konusunda bende gelişmenin az olduğunun farkındayım ama 7 kiloya göre gelişim gayet iyi bence. Zaten resimleri atınca görürsünüz. Face e iki tane foto attım bir önden bir arkadan vücut olarak, hâlâ fotoğrafların gerçek olmadığını düşünen arkadaşlarım var :D
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Arkadaşlar yoğun istek üzerine bikaç foto paylaşacam :D ama şunu baştan söyleyim bu fotoların içinde sadece sırt tam olduğu gibi çıkmış, diğerleri ışığın da etkisi ve çeken kişinin de etkisinden kaynaklı kaslar tam hatlarıyla belli değil, normalde omuzla kol paramparça, resimlerde tam çıkmamış, ileride daha güzel pozlar çekip onları da atacam idare edin şimdilik, bide iyi yada kötü yorum yapmayı unutmayın, nerde eksiğim varsa söyleyin (ki daha çok çok eksik var biliyorum) o bölgelere daha çok yoğunlaşıym, mesela birini ben söyleyim kanat, kanatları tam çıkartamadık daha ileride hepsi tam olur inşAllah. Before fotoğraflarım bu başlık altında sayfa 4 de var.
En son ferdi tarafından Cmt Oca 10, 2015 6:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)

Mesaj gönderen melcan61 »

Yine kötü olmamış. Deca eklesen kürüne daha iyi olurdu. Benimde deca-testo-boldenon-dianabol kürüm var. yarılamak üzereyim henüz etki alamadım :D omuz ve üst göğüste antrenman sonu pump oluyor damar çıkıyor o kadar. Sabretmek lazım. 2.kürde istediğini alırsın hayırlı olsun :) başarılarının devamını diliyorum
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

teşekkürler, decayı 2. küre sakladık, 2 ay sonra inşaAllah :)
angelcold
Yeni Üye

decayı 2. küre saklamak kesinlikle daha iyi bir fikir sözüme güven sen :) ilk kür hafif ve ufak bi sıçrama amaçlı olmalıydı ki öyle olmuş. sana ilk kür için bu sonuç yeter devamını deca kürüne sakla. tabi bu süre boyunca çalışmalara beslenmelere devam. başarılar
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Ilk kur hafif bir sicrama amacli yapildiysa sadece testesteron kullanmak yeterli olurdu.deca,icin bile cok acele ediyor bence nisanda baslayacagini varsaysak nisan mayis,haZiran .mayis,haziranda,sicaklar gelince su tutmasi zorlasacak ve yine verim alamayacak sonra yeni topic 2.kurden verim.alinmamasinin nedeni ne olabilir?vs.vs.vs
angelcold
Yeni Üye

evet aslnda blacklight'da haklı hem de çok haklı ve yerinde bir yorum yapmış. sıcaklar geldiğinde iştahın da azalacak. daha az yemek yemiş olacaksın ve daha az kilo almış olacaksın. yani deca sonucu da seni tatmin etmeyebilir. bu da decanın boşa gitmesi demek. çünkü ilk deca küründen aldığın verimi birdahaki deca küründen alamazsın. dediği gibi eylüle ekime falan saklasan daha iyi olabilir senin için.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

kafasina koyduysa yapar muhtemelen kolay gelsin simdiden
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

black abi sen kürde misin ? nedir bu agresiflik anlamadım ki. Biraz sakin ol yaw :D benim bulunduğum ilde temmuza kadar montla gezebilirsin, kimse yadırgamaz yani, ayrıca ben bu kürden de gayet iyi bir verim aldığımı düşünüyorum. Geçenki açtığım başlıkta da verim alınamamasının nedenlerini sormadım, sadece ilk kür ve diğer kürlerde verim alımı nasıl değişiyor diye sordum. Ben vücudumun su tutmasını istemiyorum, benim salon hocam 3 aylık kürün ilk 1 ayı dolmadan 10 kilo aldı, adamda bir göbek oldu görsen korkarsın daha da 2 ay ı var, vücut zaten 1 kilo kas inşa edene kadar 3 kilo da doğal olarak su topluyor zaten ( http://www.radikal.com.tr/saglik/1_kilo ... it-1050467 ) fazlasına ne gerek var ki ? iyi o zaman ben küre giriym 3 ayda 15 kilo alıym, gören hayran kalsın"vay abi çok iyi olmuşsun, hayvan gibi olmuşsun, abi nolmuş sana böyle" deyip beni yere göğe sığdıramasınlar. Kür bitince 6-7 kilo ver ondan sonra "abi sönmüşsün sen ya, noldu sana böyle, zayıflamışsın vs" zayıflamışsın sözünü duymak istemiyorum ben anlatabiliyor muyum. Diğer kürüm de bu şekilde olursa beni gayet de tatmin eder, ki ben illa deca kürü yapacam demiyorum. Hocam ne derse o olur, trenbolone derse trenbolone, deca derse deca, primo derse de primo kürü yaparım, küre girme derse de girmem yani, iron_man ı bilirsin sende, hocam olur kendisi, lennox hocam da sağolsun her zaman yardım ediyor. Ayrıca o kadar foto attım kimse fotolara yorum yapmıyor, iyi de olsa kötü de olsa yorum yapmanızı rica ediyorum, hepinizi seviyorum, saygılar :)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir