black abi sen kürde misin ? nedir bu agresiflik anlamadım ki. Biraz sakin ol yaw

benim bulunduğum ilde temmuza kadar montla gezebilirsin, kimse yadırgamaz yani, ayrıca ben bu kürden de gayet iyi bir verim aldığımı düşünüyorum. Geçenki açtığım başlıkta da verim alınamamasının nedenlerini sormadım, sadece ilk kür ve diğer kürlerde verim alımı nasıl değişiyor diye sordum. Ben vücudumun su tutmasını istemiyorum, benim salon hocam 3 aylık kürün ilk 1 ayı dolmadan 10 kilo aldı, adamda bir göbek oldu görsen korkarsın daha da 2 ay ı var, vücut zaten 1 kilo kas inşa edene kadar 3 kilo da doğal olarak su topluyor zaten (
http://www.radikal.com.tr/saglik/1_kilo ... it-1050467 ) fazlasına ne gerek var ki ? iyi o zaman ben küre giriym 3 ayda 15 kilo alıym, gören hayran kalsın"vay abi çok iyi olmuşsun, hayvan gibi olmuşsun, abi nolmuş sana böyle" deyip beni yere göğe sığdıramasınlar. Kür bitince 6-7 kilo ver ondan sonra "abi sönmüşsün sen ya, noldu sana böyle, zayıflamışsın vs" zayıflamışsın sözünü duymak istemiyorum ben anlatabiliyor muyum. Diğer kürüm de bu şekilde olursa beni gayet de tatmin eder, ki ben illa deca kürü yapacam demiyorum. Hocam ne derse o olur, trenbolone derse trenbolone, deca derse deca, primo derse de primo kürü yaparım, küre girme derse de girmem yani, iron_man ı bilirsin sende, hocam olur kendisi, lennox hocam da sağolsun her zaman yardım ediyor. Ayrıca o kadar foto attım kimse fotolara yorum yapmıyor, iyi de olsa kötü de olsa yorum yapmanızı rica ediyorum, hepinizi seviyorum, saygılar