Decadan sonra libido dipte napıcam?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Decadan sonra libido dipte napıcam?

Mesaj gönderen lennox77 »

@Marslı ordaki cinsel istek artışı Deca'dan kaynaklanmıyor aslında direk olarak
Şimdi Deca nor-19 steroid grubuna ait bir kimyasal yapıya sahip. Yani androjen reseptörüne de bağlanıyor ama az miktarda ve östrojen üzerinden de anabolik etkisi olduğundan tek başına kullanıldığında testoyu çok baskılıyor.
Ama siz Deca yanında Testo ve iyi bir anti östrojen kullanırsanız Deca'nın testoyu baskılayan özelliğini kaldırırsınız ve kandaki testo seviyesini yüksek miktarda tutarsınız ki bu da cinsel istekte her türlü artış demektir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Rooturk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 60 kez

Mesaj gönderen Rooturk »

4 tane farklı kür yaptım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım deca haricinde. Herkes madem boyle diyor o zaman bana satılan deca ve testo sahteydi burdan bunu cıkarıyorum başka birşey değil. ben ürünlerimi hep lennox77 den alırım bir deca kürünü almadım kafama scam :) lennox77 nin verdiği tüm kürden olumlu netice aldım ne jinekomasti ne saç dökülmesi ne başka bişey. ama arkadaşlar deca kürünün ortasında basladı ereksiyon problemleri göğüslerde büyüme ameliyat olucaktım nerdeyse o korku bana yeter asla ve asla kullanmam artık. şu an bomba gibiyim :) düzeldim şükür
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

bütün mesajları tek tek okudum, malum deca kürü öncesi önemli bilgiler, ilk kür biteli oldu bayağı, gidip gerekli testleri bir yaptırıym sorun çıkmazsa inşAllah 17 gün sonra 2. kürün ilk enjeksiyonlarını yapacam, testo 500 deca 300 düşünüyorum şimdilik ama 250 de olabilir sakat bir ilaç sonuçta :D
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

lennox77 yazdı: Ama siz Deca yanında Testo ve iyi bir anti östrojen kullanırsanız Deca'nın testoyu baskılayan özelliğini kaldırırsınız ve kandaki testo seviyesini yüksek miktarda tutarsınız ki bu da cinsel istekte her türlü artış demektir

Hocam neticede deca bir test. Nevi değil mi ve kafi derecede mevcut hormonlar vücudun tabii ifrazatına mani olmazlar mı.

. Bu yaptığınız aromatize olmuş hormonun bizi kadına benzetmesine büyük bir nisbette mani olur ama yüksek androjon hususiyeti olan maddeler neticede kendi imalatımıza balta vurmak manasına gelecektir.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider], IBM Research [Bot] ve 1 misafir