Winstrol (Stanozolol) Hakkında
Re: Winstrol (Stanozolol) Hakkında
Lenoxx hocam.
Winstrol+danaboll+ privilon kullanimi ile.birlikte nasil.bir etki eder.
Biri su tutar. Biri su atar. Danaboll ile birkikte kullaniminin amaci. Danabolla karsi az su tutmasi icin mi. Ve sert ve belirgin adaleler.icin .
Cunku kime sorduysam 3 ünü birlikte kullanacaksin diyorlar.
Winstrol+danaboll+ privilon kullanimi ile.birlikte nasil.bir etki eder.
Biri su tutar. Biri su atar. Danaboll ile birkikte kullaniminin amaci. Danabolla karsi az su tutmasi icin mi. Ve sert ve belirgin adaleler.icin .
Cunku kime sorduysam 3 ünü birlikte kullanacaksin diyorlar.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
o sordukların saçmalamışlar kendin diyorsun zaten biri su tutar biri su atar amaçları zıt ilaçlar. bu durumda çok verim alamayacağın gibi olan karaciğerine olur.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
-
- Yeni Üye
lenox77 hocam merhaba strombafort stanozolol 10 mg kullanmaya başladım günde 2 tablet yanında suplement olarak whey + argenin + bca kullanıyorum ekstra koruyucu vs bişey kullanmam gerekirmi kaç gün kullanmalıyım ürünü sabah ve akşamları kullanıyorum sabah aç karna akşamda yatmadan kilom 81kg boyum 174 yağ oranım %15 lerde cevaplarsan çok sevirim
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Günde 30 mg'a çıkarabilirsin 6 haftayı aşmamak kaydıyla kullanmalısın
Karaciğer koruyucu ve vitamin alman yeterli olacaktır bir de zinko ekleyebilirsin
Karaciğer koruyucu ve vitamin alman yeterli olacaktır bir de zinko ekleyebilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
clen ile birlikte 6 hafta kadar kullanımı %28 yağ oranında birisi için 6 haftalık kullanım sonucunda yağ oranını %15 lere çekebilir mi? sağlam diyet ve antrenman ile. ve clen+winstrol küründen sonra pct yapmak veya bunlarla beraber koruyucu (arimidex,proviron vs) gibi ilaçlar almak gerekiypr mu
JUST LIFT
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Yağ oranı düşecektir illa ki ama yüzde 28 winstrol başlangıcı için yüksek bir oran...
Arimidex ve provirona gerek görmüyorum winstrol için
Arimidex ve provirona gerek görmüyorum winstrol için
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir