İlk kürüme başladım (Bütün Fotoğraflar Eklendi)
Re: İlk kürüme başladım (Değişim Fotoğrafları Eklendi)
ferdi arkadaşımızı bu konuşması için alkışlıyoruz (şaka)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Lazka seni takipteyim habrin olsun
.kayip kardesim gibi konusuyon
Ferdi kardes sanada basarilar ilk deneyimler hep ozeldir bu baslangic olur senin icin iyi temeller uzerine iyi formlar eklersin umarim
Gerilimede gerek yok bu sporu yapan herkes cok rahat sartlarda yapmiyor malesef

Ferdi kardes sanada basarilar ilk deneyimler hep ozeldir bu baslangic olur senin icin iyi temeller uzerine iyi formlar eklersin umarim
Gerilimede gerek yok bu sporu yapan herkes cok rahat sartlarda yapmiyor malesef
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Yorumun için teşekkürler _BlackLight_ ne gerilimi
benim sadece biraz kilo problemim var o sorunu da Allah'ın izniyle çözdük mü tamamdır, bu arada benim vücut yağ oranı da %4 onu da belirteyim

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
hersey bi yana adam benim altyapim var dedi ve vucut ortada 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
bu yorumu yapmadan önce geçip bir aynada kendine baksaydın? senin 6 haftalık kür fotoğrafını da gördük kardeşim, senin vücut tipine sahip arkadaşlar bizim salona zayıflamak için geliyor. İnsanları dış görünüşüne göre yargılaman ve konuşmalarında dalga geçer gibi bir üslup kullanman çok yanlış birşey. Alt yapım var demek hacimli olmak değil, spor geçmişim var demek manasında söyledim, o fotoğraflarda 52.5 kiloydum ben, 52.5 kilo birinin 40 cm kolu mu olacaktı yani
ve benimle bir sorunun varsa özelden konuşalım burda görüntü kirliliğinine gerek yok ?

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
bguzelsoy yazdı:hersey bi yana adam benim altyapim var dedi ve vucut ortada
arkadaş dürüst ve seviyeli bir şekilde fotoğraflarını paylaşmış 25 günlük farkı gösterip yardımcı olmaya çalışmış. bunun dalga geçilecek tarafı nedir? bu fotoğraflar forumdaki ihtiyacı olan biçok kişiye yol gösterici olacak. tabi sen ve senin gibi insanlar bunu hiçbir zaman anlayamayacak. sizin gibi sporcuların gerçekten ne seviyede olduğunu çok merak ediyorum. fotoğraflarını paylaşabilecek kadar cesurmusun?
Ayrıca altyapı olsun olmasın vücut gayet iyi duruyor , gelişime çok musait ve define. Başarılar diliyorum ferdi kardeşim motivasyonunu düşürme her ağzı olanın konuştuğuna da kulak asma.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir