İlk kür12 Hafta -Testo e.-Dianabol-Primo

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: İlk kür12 Hafta -Testo e.-Dianabol-Primo

Mesaj gönderen lennox77 »

Yağları yakarken kas kazanmak mümkün mü sorusundan dolayı doğan düşünceler çok basit dile getiriliyor.
O iş öyle kolay değil arkadaşlar.
Öncelikle hiçbir steroid sizi yağlandırmaz bunu anlayın,tıpkı hiçbir steroidin çatır çatır direk vücuda girince yağ yakmayacağını anlayacağınız gibi.
Yani yağ yakımı ve kuru kas kazanımı beklentisi olan bir kürde ne yapmak gerek ?
Kısa ester steroid ve sağlam bir diet.
Su tutmayan ilaçlar. Bu şekilde yağ oranınız düşerken kas kütleniz altyapınıza,geçmişinize ve beslenmenize bağlı olarak gelişir ya da gelişmez.
Trenbolone Acetat anabolizandır,Testo Propionat ise androjen. Yani ikisi alakasız ilaçlar biri varken diğeri niye var denecek aynı tarz ilaçlar değil.
Trenbolone olan kürde Testo olmak zorundadır (doğal üretimin düşmemesi için)
Testo Propionat olan kürde etkili bir kuru adele kazanımı ve kuvvet için Trenbolone opsiyonel olarak eklenebilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

cevabınız için teşekkürler hocam. Ben yalnızca hacim kazanma kürlerinde anabolizanlar + testostoron birlikte kullanılır sanıyordum.

Sonuç: anabolizan + kısa testotoron = kurmuş ve kaslı bir vücut, tel tel görünen yağsız kaslar :-)
anabolizan + uzun testostoron = su tutmuş, hacimli kas kitlesi

Peki propianat ile birlikte primobalon kullanılırsa da aynısı olur mu yani hacim ve definosyon bir arada olur mu.

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
lennox77

Primo temiz bir anabolizandır ama Depot'tur vücutta etki süresi fazladır yani definasyona pek gitmez. Masteron veya seviyeye göre Tren Acetat daha etkilidir.
Winstrol de bence olmazsa olmazlarındandır bir definasyon kürünün
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Tienamer
Yeni Üye

Mesaj gönderen Tienamer »

Uzun zamandır yazmamışım şimdi hatırladım. Söz vermiştim resim koyacağım diye.
Aşağıda bu spora başlamadan önceki ve şimdiki halim var. Umarım bir fikir verir. :)

Önceki Halim;

Resim

Şimdiki halim;

Resim
Tienamer
Yeni Üye

Mesaj gönderen Tienamer »

Ve devam;

Resim

Resim

ve dipnot: Bilgi ve paylaşım için herkese teşekkürler....
Forumdan takip ettiğim ve tavsiye edilen ne varsa harfiyen yaptım, kür sonrası PCT mi de titizlikle yaptım, 6 ay ara ile 2 kez doktor kontrolüne girdim check-up yaptırdım. Her açıdan tertemizim. Hormon profilim, kan testlerim, kolestrolüm, triodim, karaciğerim, böbreklerim hepsi tertemiz....
Forum yöneticilerine ve bilgi paylaşımda bulunan tüm sporculara tekrar teşekkürler. ;)
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Tebrikler basarilarinizin devami dilegiyle
Kullanıcı avatarı
lennox77

Güzel form,kesin ve net bir değişim.
Yeni hayatınızda başarılar :)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir