İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..

Mesaj gönderen lennox77 »

Güzel form. Kürün hakkını veriyorsun belli ki. Tebrikler
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen gitaristt »

tşkler yağsız bi şekilde büyümek için elimden geleni yapmaya çalıştım dediğim gibi 8 hafta sonra tekrar bir kür nasıl olur?
Kullanıcı avatarı
lennox77

Küre devam etmek istiyorsun anladığım kadarıyla,peki kürü uzattığın süredeki hedefin nedir? Yine hacim olarak mı uzatmak istiyorsun ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

evet lennox haftaya 8 haftalık kürüm sona eriyor 8 hafta bekledikten sonra hem bu süreçte pct yi tamamlıcam. ardından yine hacim kürüne girmek istiyorum.. aklımda testestoron boldenon danabol kürü var ama yardımcı olursanız sevinirim..
Garanti
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen Garanti »

Gelişimin süper başarılarının devamını dilerim.sormak istediğim iki şey var.kurun kötü bir etkisini gördün mu ve ya oranını bu denli nasil dusurdum birde haftada kac gün kac saat çalışıyorsun kac saat cardio yapıyorsun.sevgiler
Kullanıcı avatarı
lennox77

Tavsiyem 8 haftadan sonra ara vermeden devam etmen yönünde. Geçen yıl ben de böyle uzun vadeli ve normal dozajlı bir hacim kürü yapmıştım kesinlikle daha iyi oluyor
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

Garanti yazdı:Gelişimin süper başarılarının devamını dilerim.sormak istediğim iki şey var.kurun kötü bir etkisini gördün mu ve ya oranını bu denli nasil dusurdum birde haftada kac gün kac saat çalışıyorsun kac saat cardio yapıyorsun.sevgiler

tşk ederim suan kötü bir etkisini görmedim kür bitimi kan vercem ve değerlerimede bakıcam ordada sıkıntı yoksa sorun olmayacak.. inan yağ oranımı düşürmek için özel birşey yapmadım yani yağsız büyümeye çalıştım olan yağı eritmek için birşey yapmadım definasyonda eritirim diye düşündüm bunun içinde yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim asla tatlı şeker tuz cola vs kullanmadım. öğünlerim ilk sayfada var hergün olmasada çoğu zman uydum.. kardiyo ilk haftalar mekik ve karna çekiş olarak yaptım son 1 ay hiç kardiyo yapmadım ve hiç kosu bandına çıkmadım.. haftada 4 gün bölgesel çalıştım ve idmanlarım 1 yada 1,5 saat sürdü.iyi çalışmalar
En son gitaristt tarafından Cum Ara 21, 2012 11:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Tavsiyem 8 haftadan sonra ara vermeden devam etmen yönünde. Geçen yıl ben de böyle uzun vadeli ve normal dozajlı bir hacim kürü yapmıştım kesinlikle daha iyi oluyor

lennox pctyi yapmıcam hemen diğer küremi başlamam gerekiyor doğrumu anladım haftaya cuma son enjektörü vurulcam bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerek. nasıl bir kür uygulamalıyım..
Garanti
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen Garanti »

gitaristt yazdı:
Garanti yazdı:Gelişimin süper başarılarının devamını dilerim.sormak istediğim iki şey var.kurun kötü bir etkisini gördün mu ve ya oranını bu denli nasil dusurdum birde haftada kac gün kac saat çalışıyorsun kac saat cardio yapıyorsun.sevgiler

tşk ederim suan kötü bir etkisini görmedim kür bitimi kan vercem ve değerlerimede bakıcam ordada sıkıntı yoksa sorun olmayacak.. inan yağ oranımı düşürmek için özel birşey yapmadım yani yağsız büyümeye çalıştım olan yağı eritmek için birşey yapmadım definasyonda eritirim diye düşündüm bunun içinde yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim asla tatlı şeker tuz cola vs kullanmadım. öğünlerim ilk sayfada var hergün olmasada çoğu zman uydum.. kardiyo ilk haftalar mekik ve karna çekiş olarak yaptım son 1 ay hiç kardiyo yapmadım ve hiç kosu bandına çıkmadım.. haftada 4 gün bölgesel çalıştım ve idmanlarım 1 yada 1,5 saat sürdü.iyi çalışmalar

Yorumun icin teşekkürler gitaris.Sanirim gün ici hic karbonhidrat almamissin.Kur boyunca tavuk 500-600gram civarında yenmissin ve bunu protein tozu ile desteklemissin.Yanlışım varsa duzelt lütfen kur zamanı tavuk alimini 1 kilo ya kadar tüketmem gerektiği söyleniyor.senin aldığın 500 gram sana yeterli geldimi sence ve karbonhidrat almamanın zararını gördün mü.Bu soruları Ocak ayında küre başlayacağım icin soruyorum vucut yapıimiz hemen hemen aynı çünkü.

Tesekkurler
Kullanıcı avatarı
gitaristt
Yeni Üye

işin gerçeği benimde ilk kürüm pek tecrübem yok yani karbonhidrat alsam belki daha fazla kütle koyabilirdim ama vucudum daha yağlı olabilirdi diye tahmin ediyorum amacım temiz adele yapmaktı o nedenle karbo tüketmedim. ayrıca kürümün son 4 haftasına clenbuterol koydum bilgin olsun. başarılar sana

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider], MSN [Bot] ve 2 misafir