Kür Esnasında Pregnyl Kullanımı ve Dozajlama Ayarı
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Kür Esnasında Pregnyl Kullanımı ve Dozajlama Ayarı
İyi günler deca kürüm bitti. Her hafta 500iu hcg aldım son testo iğnesinden sonra iki kere daha 500 iu aldım şuan 30 mg nolvadex alıyorum . Sorum şu sanki testo atmışım gibi libido var. Pregnyl çok libido artırır mı? bu durumdan rahatsızım . Saygılar
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Evet vurulduktan sonra hızlı şekilde libido artırır. Normale dönecektir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Hocam vuralı bir hafta oldu 24 saatte kandan çıkıyor diye biliyorum. Galiba benim kendi doğal üretimim çok arttı inşallah normale döner. 30 mg tamoksifen alıyorum o da bitmek üzere hiç biyerde bulamadım arimidexle nasıl devam edebilirim?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Yakinda dusecek merak etme:) testo kandan ciksin dogal uretime tamamen don decanin etkisi surmeye devam edecek sonrada ereksiyon kalitemde dusus var diceksin:) ki bunyeden bunyede fark edior ama nandorolone genelde libido dususu yaptirior
En son samet_61 tarafından Cmt Ağu 19, 2017 5:24 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
Yok deca dick olayı Yok şuan son deka enjektesinin üzerinden 5 haftadan fazla geçti zAten dekadan sonra 4 kere daha felan vurdum testo
neyse şuan libidom çok iyi hormonal dengem yerinde bilinçli yapmanın faydaları:)

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir