İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..
- gitaristt
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..
bu arada arkadaşlar bugun 8 aralık ben hala 80 kiloyum 26 kasımdan beri kilo alamıyorum ama ölçülerim artmaya devam ediyor. küre başlarken yağlı başlamıştım acaba bir yandan yağ yakarken bir yandan kas yapmam mümkünmü ?
- BoneCrusher
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 17 kez
- Aldığı teşekkür: 34 kez
Çoğu kişide kürün bir noktasından sonra böyle gelişme oluyor zaten kişinin kilosu aynı kalırken yağ oranı düşüyor ve kas kütlesi artıyor kilo sabitken görüntüde değişme oluyor.Bu da kullandığın ilaçların anabolik ve androjenik etkisi dolasıyla oluyor yağlı ve su tutarak büyümektense yağ oranını düşürüp kas kilosunun artması daha güzel bence.
Bu hayatta ne sen ne ben ne de bir başkası.Kimse hayat kadar sert darbe vuramaz.Ne kadar darbe yediğiniz değil darbeler karşısında ne kadar ayakta kalıp ilerleyebildiğiniz önemlidir!!!
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kür bittikten sonra da çok iyi supplement kombineleri ve beslenmeyle adeleyi de muhafaza etmeyi şimdiden mental olarak aşıla kendine
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- gitaristt
- Yeni Üye

kürde son haftaya giriyorum kolum geçen hafta 40 cm gördü kür bitimi tekrar ölçülerimi paylaşacağım resimler kür öncesi ve sonrasıdır.. resimleri büyük yükledim sayfa kabul etmeyince böle oldu
- gitaristt
- Yeni Üye
sırt resmi soldaki kür sonrası, önden olanda sağdaki kür sonrasıdır, %22,5 yağ oranıyla başlamıştım şuan ölçemedim ama sanki bana düştü gibi geldi ve belim inceldi
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Yağ oranın gözle görülür oranda düşmüş bel yağlarında büyük ölçüde azalma ve yağsız kas kütlesinde de bariz bir artış var çalışmalarında başarılar diliyorum kardeşim
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- Overall
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Ettiği teşekkür: 60 kez
- Aldığı teşekkür: 48 kez
Gözle görülür değişim gitarist.Yalnız bana biraz göğüs eksik kalmış gibi geldi sırt omuz kol da gözle görülür değişim ve eski resimlerine göre yağ oranında düşüş gerçekleştirmişsin.Çalışmalarında başarılar.
SteroidForumTr - Admin
- gitaristt
- Yeni Üye
tşkler overal neden bilmiyorum ama göğüs idmanlarım diğerlerinden daha iyi geçiyor ve daha ağır giriyorum sanırım göğüs kısmında baya bi yağ vardı zaten şimdi biraz daha az gibi görünümde o yanıltıyo olabilir definasyonda görecez bakalım bu arada bu kür bitimi 8 hafta dinlenip tekrar hacim kürüne girmeyi düşünüyorum sizce uygun olurmu?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir