Dianabol için yardım ltfn
Re: Dianabol için yardım ltfn
bu küre yarın enantat galenika alıcam 250 mg nasıl sizce birde kaç gün ve nasıl kullanıcam?
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
enanthate günde 500mg kullanabilirsin.. 2 ampul eder günde.. ama fiyat performans olarak kullanabileceğin güzel UGL ürünleride var.. yarı yarıya karlı ürünler..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Piramit yaparken sadece artırılma taraftarıyım. Tekrar geri düşmenin danabolde bir katkısı olmadığını düşünüyorum
Örnek verecek olursak;
20-30-40-40 vs gibi
Örnek verecek olursak;
20-30-40-40 vs gibi
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
lennox77 ninde dediği gibi. arkadaşlar belirli ıspatlanmış şeyler var.. fantazi aramaya gerek yok. zaten yarılama ömrü diye birşey var. ilacı kestiğin gün bıçak gibi kesmiş olmuyosun. zaten o kanından azalarak çıkıyor. bende artırma taraftarıyım..
6 haftalık kürde 30-30-40-40-50-50 mg gün bence idealdir.
6 haftalık kürde 30-30-40-40-50-50 mg gün bence idealdir.
ya bu enantat yaptım gerçekten fena vuruyo ve ben bunu kaç gün vurdurucam?bugün saç için ilaç aldım sizin tavsiye ettiğiniz ilacı günlük dozajı ne olucak onun?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 4 misafir