İlk kür12 Hafta -Testo e.-Dianabol-Primo
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: İlk kür12 Hafta -Testo e.-Dianabol-Primo
Zinko 222 günde bir tane yeterli olur fazlası herşeyin zarar arkadaşlar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kürde 4. Hafta sonuçları;
Kilo artışım başlangıçtan bugüne: 5.8 Kg.
Sırtımda ve kalçamda ufak sivilceler çıkmaya başladı
ama beni asıl endişelendiren; dışkımın rengi açık renge döndü.
Fazla toz protein alımından veya Animal Pak kullanıyor olmamdan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.
Karaciğerimin yorulmuş olması veya pankreasımda bir problem olma olasılığı da varmış(internetten araştırdığım kadarıyla)
Bu nedenlerle Danabol kullanmayı dün itibariyle kestim.
Birkaç gün daha bu durum devam ederse bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
Steroid kullanımında bu ne anlama gelir bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
Kilo artışım başlangıçtan bugüne: 5.8 Kg.
Sırtımda ve kalçamda ufak sivilceler çıkmaya başladı
ama beni asıl endişelendiren; dışkımın rengi açık renge döndü.
Fazla toz protein alımından veya Animal Pak kullanıyor olmamdan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.
Karaciğerimin yorulmuş olması veya pankreasımda bir problem olma olasılığı da varmış(internetten araştırdığım kadarıyla)
Bu nedenlerle Danabol kullanmayı dün itibariyle kestim.
Birkaç gün daha bu durum devam ederse bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
Steroid kullanımında bu ne anlama gelir bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
fazla toz protein alımından kastın nedir tam olarak yani kaç ölçek alıyorsun günde?
babazula yazdı:fazla toz protein alımından kastın nedir tam olarak yani kaç ölçek alıyorsun günde?
Günde 6 ölçek alıyorum.
6 ölçek çok çok fazla küre gırınce toza abanmak pek dogru degıl.bence mumkunse 3 ölçeği gecme 2ölçeği ant sonrası yuvarla.kalan bır olcegıde ya sabah ya aksam ona sen karar verıceksın.ama 6ölçek proteın tozu kı nıtrotech myfusıon falansa sakın .sırf bu baslı basına bagırsakları bozmaya yetıyor zaten.hele araya süt falan koyuyorsan gercekten cekılecek dert degıl.anımal pakıda abartmaya gerek yok.kısacası supplemente bence cok fazla yuklenme kur esnasında . dogal besınlere yuklen derım (yulaflı omlet,kırmızı et,tavuk gogusu,nuar,hindi,ton baglıgı,somon,barbunya,vb ) bir hafta tozu mınımuma ındır yanı alman gerektıgı kadar al duzelecektır.benımde basıma daha once gelmıstı aynı durum .
babazula yazdı:6 ölçek çok çok fazla küre gırınce toza abanmak pek dogru degıl.bence mumkunse 3 ölçeği gecme 2ölçeği ant sonrası yuvarla.kalan bır olcegıde ya sabah ya aksam ona sen karar verıceksın.ama 6ölçek proteın tozu kı nıtrotech myfusıon falansa sakın .sırf bu baslı basına bagırsakları bozmaya yetıyor zaten.hele araya süt falan koyuyorsan gercekten cekılecek dert degıl.anımal pakıda abartmaya gerek yok.kısacası supplemente bence cok fazla yuklenme kur esnasında . dogal besınlere yuklen derım (yulaflı omlet,kırmızı et,tavuk gogusu,nuar,hindi,ton baglıgı,somon,barbunya,vb ) bir hafta tozu mınımuma ındır yanı alman gerektıgı kadar al duzelecektır.benımde basıma daha once gelmıstı aynı durum .
Tavsiye için teşekkür ederim. Bugünden itibaren azaltacağım. Suplementìn içerisinde bulunan gıda boyaları da yapabilir diye düşünüyorum. Birkaç gün takip edeceğim.
Kürde 6. hafta sonuçları;
Toplam kilo artışım 6.5 Kg.
2 gün önce göğüs uçlarımda kabarma, kaşınma ve hassasiyet başladı. 2 gündür Nolvadex (20 mg/gün) kullanıyorum ve birkaç gün daha kullanmaya devam edeceğim. Sanırım vücudumdaki su ve yağ oranım arttığı için jinekomasti riskim oluştu bu sebeple bu hafta karbonhidrat alımımı yarı yarıya azalttım ve dolayısıyla kilo artışım yavaşlamaya başladı.
Şu an başka bir sağlık problemim yok Allah'a şükür.
Asabiyetim üst noktada, çevremdekileri kırmamak için çok çaba sarfediyorum.
Antremanlarda isteksizlik başladı. Motivasyonum azaldı.
Arada sırada trisepslerimde ve kalflarımda ufak kasılmalar, kramplar oluyor.
Bench press de 4x10 olan programımı hocamın tavsiyesiyle 3x8 olacak şekilde değiştirdim ve kendi psikolojik sınırım olan 100 Kg sınırını aştım. Her hafta ağırlıkları %10 arttırarak devam etmeyi düşünüyorum.
Saçlarımda dökülme devam ediyor maalesef
(
Toplam kilo artışım 6.5 Kg.
2 gün önce göğüs uçlarımda kabarma, kaşınma ve hassasiyet başladı. 2 gündür Nolvadex (20 mg/gün) kullanıyorum ve birkaç gün daha kullanmaya devam edeceğim. Sanırım vücudumdaki su ve yağ oranım arttığı için jinekomasti riskim oluştu bu sebeple bu hafta karbonhidrat alımımı yarı yarıya azalttım ve dolayısıyla kilo artışım yavaşlamaya başladı.
Şu an başka bir sağlık problemim yok Allah'a şükür.
Asabiyetim üst noktada, çevremdekileri kırmamak için çok çaba sarfediyorum.
Antremanlarda isteksizlik başladı. Motivasyonum azaldı.
Arada sırada trisepslerimde ve kalflarımda ufak kasılmalar, kramplar oluyor.
Bench press de 4x10 olan programımı hocamın tavsiyesiyle 3x8 olacak şekilde değiştirdim ve kendi psikolojik sınırım olan 100 Kg sınırını aştım. Her hafta ağırlıkları %10 arttırarak devam etmeyi düşünüyorum.
Saçlarımda dökülme devam ediyor maalesef

Kürde 9. hafta geride kaldı.
Toplam kilo artışım 7.5 kg. ve 10 gündür hiçbir artış olmuyor.
Hatta azalma bile var diyebilirim.
Şu ana kadar vücudumda kayda değer bir su toplaması olmadı. Yağ oranım da azalıyor gibi.
Kürü 12. haftada sonlandıracağım.
Son 3 hafta için tekrar danabol almaya başlasam mı diye düşünüyorum.
Ya da primobolan dozajını mı arttırsam? (şu an haftada 400 mg. alıyorum)
Bana son 3 haftam için fikir verirseniz sevinirim...
kür bittiğinde başlangıç ve bitiş resimlerimi ekleyeceğim..
Toplam kilo artışım 7.5 kg. ve 10 gündür hiçbir artış olmuyor.
Hatta azalma bile var diyebilirim.
Şu ana kadar vücudumda kayda değer bir su toplaması olmadı. Yağ oranım da azalıyor gibi.
Kürü 12. haftada sonlandıracağım.
Son 3 hafta için tekrar danabol almaya başlasam mı diye düşünüyorum.
Ya da primobolan dozajını mı arttırsam? (şu an haftada 400 mg. alıyorum)
Bana son 3 haftam için fikir verirseniz sevinirim...
kür bittiğinde başlangıç ve bitiş resimlerimi ekleyeceğim..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Son 3 hafta Anapolon'da kullanabilirsin tekrar Danabol gibi A-17 tarzı bir steroid ekleme niyetin varsa Anapolon alabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
lennox77 yazdı:Son 3 hafta Anapolon'da kullanabilirsin tekrar Danabol gibi A-17 tarzı bir steroid ekleme niyetin varsa Anapolon alabilirsin
Hocam 3 gündür günde 1 tablet "Anapolon 50" alıyorum ancak çevremdekiler kullanmamam yönünde baskı yapıyor.
Karaciğerimin aşırı yükleneceğini ve harap olacağını söylüyorlar.
Günde 1 tablet aşırı mıdır?
Karaciğerim ciddi bir risk altında mı sizce?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir