İLK KÜRÜMÜ YAPMAYA KARAR VERDİM SİZLERİNDE YARDIMLARIYLA

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: İLK KÜRÜMÜ YAPMAYA KARAR VERDİM SİZLERİNDE YARDIMLARIYLA

Mesaj gönderen barda »

güzel kürde başarılar dilerim inş verdigin paranında verdigin emeginde hakkını alırsın ki alacagın görüşündeyim foto beklemedeyiz before after..
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

barda yazdı:16hafta yapmanı öneririm neden dersen 12 haftada testo max seviyeye geliyor 12 den sonra dahada ayrı bir gelişim kaydedersin ve şöyle bi çizelge izlenmeli

1-12 hafta arası 500 , son 4 hafta 750mg testo enanthat
1-12hafta 400mg boldenon , son 4 hafta 600mg boldenon
1-6 hafta arası(danabol) bu bana göre 10 ila 16 hafta arasında olmalı testonun verdigi güçle beraber uçurur adamı saglam bi beslenme düzeni yeterli miktarda protein ve karbonhidrat alınırsa ortalama 10-12kilo alınır bu kürle 3-4kilo verirsin kür bittikten sonra harika bir kür olur fayda saglayamadım deme ihtimalin yok , hocalarında dedigi gibi küre bolde yahut deca eklemelisin yag oranın 15in üstündeyse decadan geç bana görede ilk kür için deca girme bolde iyi gider ama testo danabol yaparsan tam verim alamazsın kür sonrası kaybın büyük olur onca emegine yazık olur

senın karacvıger celıkten sanırım 16hafta dıanabolden bahsedıorsun ya ısı bılmıorsun yada sallaıyorsun dıanabol ne ıcın bu kurde? boldenon vucuda gırmeden kıck start etkısı yapmak ıcın ha bır not dana boldenonda dıanabol aynı anda kullanılmaz karacıgerın dusundugunden cok daha degerlı bır organ!!!!
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

huso0770 yazdı:
barda yazdı:16hafta yapmanı öneririm neden dersen 12 haftada testo max seviyeye geliyor 12 den sonra dahada ayrı bir gelişim kaydedersin ve şöyle bi çizelge izlenmeli

1-12 hafta arası 500 , son 4 hafta 750mg testo enanthat
1-12hafta 400mg boldenon , son 4 hafta 600mg boldenon
1-6 hafta arası(danabol) bu bana göre 10 ila 16 hafta arasında olmalı testonun verdigi güçle beraber uçurur adamı saglam bi beslenme düzeni yeterli miktarda protein ve karbonhidrat alınırsa ortalama 10-12kilo alınır bu kürle 3-4kilo verirsin kür bittikten sonra harika bir kür olur fayda saglayamadım deme ihtimalin yok , hocalarında dedigi gibi küre bolde yahut deca eklemelisin yag oranın 15in üstündeyse decadan geç bana görede ilk kür için deca girme bolde iyi gider ama testo danabol yaparsan tam verim alamazsın kür sonrası kaybın büyük olur onca emegine yazık olur

ilk kür olarak only testonun yeterli geleceğini düşünüyorum hedeflerim doğrultusunda sizin yazdınız kürü 2. veya 3. kürümde düşünüyorum yavaş yavaş yüklenmek ilk kür olarak bunu uygularsak ikincisinde deca üçüncüsünde tren diye gider.
benim yapacağım kürdede çok bi kayıp olacağını düşünmüyorum herşey beslenmeye ve pct sürecinde yaptıklarımıza bakar.

ne yaparsan ılk kurunde yapacaksın patlaman bu olacak madem hormonlarında oynayacaksın yanına kesınlıkle boldenon ekle ve unutma boldenon en masuım ılaclardandır bu ıse gırıosan boldenonla testo kombınesı yapmazsan only testo gecıcı olacak emın ol hormonlarınla oynamana degmeyecek yapıosan adam gıbı yap 8hafta max 400 mg boldenon al kür duzenın soyle olsun

12-16 hafta arası 500 testo alacaksın kısısel gorusum 12 hafta ilk hafta her ptesı500 testo gunluk 30 mg gunluk dıanabol balkan pharma tavsıyemdır orjınalını bulabılırsen 4 haftaya kadar boyle 4.hafta bıtımınde 5.hafta ptesi 500 testoyla 300 boldeyu aynı anda kombıne et hem temız hem en ıı katkı ılk kur ıcın budur boldenonu ıstersen 400 e kadar cıkabılırsın.. kur ıcınde kesınlıkle onlem amaclı provıronmus arımıdexmıs goguslerde kasıntın olmadıkca kullanmakı testo ıyıce calıssın vucutta ha kasıntın gogus uclarında yanma varsa hıc affetme tabıkı kullanmak zorundasın illa yapacagım dıyorsan bu sekıle yap ama benım tavsıyem dogal gıdebıldıgın kadar gıt yarısma hedefın yoksa saglık rıske edılmeyecek kadar onemli ve bu ıse bı kere gırdınmı donusu yok!!!

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir