Kötü Üslubumdan Dolayı Herkesten Özür Diliyorum,Başlık Kilit

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: 13 ARALIK - 11 MAYIS KÜR - RESİMLİ -

Mesaj gönderen melcan61 »

Yorumlarınızı yazarken biraz dikkatli olsaydınız keşke. Mesaj sayısını arttırmak için boş yorumlar yapmayın lütfen ;)
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Senin topigin bombos melcan hocam hakaret vb olmadigi surecr istedigim yorumu.yaparim bura forumsa her topic yoruma aciktir
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Boş olan nedir topicte? ben boş hiçbirşey göremiyorum. Bir kaç yorum dışında
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Hatta aksine benim topiğim bir çok insana yol gösterecektir. Bilgili olan arkadaşlara bile hayatlarına + bir tecrübe ekleyecektir. GH Peptit gibi çok yüksek maliyetli ürünleri alamayan insanlar veya almayı düşünüp paramı boşa atar mıyım atmaz mıyım diye düşünen insanlar için bir yol gösterici olup steroide karşı b0k atan insanların ne denli boş bilgilerle dolu olup iftiralar attığını görecekleri bir topic olacaktır. Efsane kulaktan duyma bilgilerin yalan olduğunu ve steroidin ne kadar etkili ne kadar etkisiz ne zaman nasıl ne dozda kullanılmasını gösteren bir topic olacaktır. Ki bence olmuşturda ! 40 yaşında müsabık bir adamın GH kullanması normaldir dikkat çekmez o kadar sonucu merak etmezsin. Ama benim konumda benim yaptığım kürde bende dahil forumda bilgili arkadaşlarımın sonucu merak etmesi gerekir. Neden? Çünkü benim pozisyonumda GH kullanan kişi 1 elin 5 parmağını geçmez. Geçmediği gibide bunun sonucunu göremez kimse. Bence benim bu işi yapmam forum adına da iyi birşey. Bu pozisyonda bu ilaçların before after şeklini görecek forum
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

_BlackLight_
Yeni Üye

Senin durumunda gh kullanmanin.faydasi zarari.disinda once sagliklimi sorusu sorulmAli.

Ilerki kurlerinde gh kullanamayacak peptid kullanamayacsk.kisileri gaza getirip.growtha yoneltmekse cok faydali bir topic gercekten.gerci topigi okayacak arkadaslar 28 kolun decalardan growthlardan.sonra anca 35 oldugunu gorunce bu isin.nekadar sacma bi tecrube oldugunu gorup vazgecevektir buda. Iyi birsey tabiki zamansz kullanmamak gerektigine iyi bir ornek olacaktir.

Insallah yaptiginin ne denli sagliksiz ve verimsiz oldugunu okuyacak arkadaslarda gorur
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

bence steroidtlere bok atanları haklı çıkaracak şeyler yapıyosun düz yoldan gitmek varken sen patika yolları seçiyosun şu anapolon kullanımında başka bir sitede günde 150 mg kullandım diyen yazanı gördüm böbreklerini kaybetme noktasına geldiğini yazmıştı yani dışarıdan bir belirti vermez ama içerde böbrek çok zorlanır sadece bi not
_BlackLight_
Yeni Üye

Fazla laf dokmeye gerek yok lazka ya basina bi is gelcek bu adamin yada resmi yollardan bi sekilde uyarilcak baska turlu ikna yada akillanma mantiginda degil arkadas yaptigim dogru kafama koydumcuyumlardan yani
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Anapolonu bıraktım lazka zaten. Bi problem vardı sanırım ilaçta. Blacklight sana dicek fazla sözüm yok herkes görüyor neyin nasıl ne olduğunu. Sağlık sorunumda yok başka birşeyimde yok. Beslenmem biraz aksadı diye 2-3 hafta aldığım etki düştü sadece. Tekrar devam aynı şekilde. Çok ön yargılı davranıyorsun. Steroidlere b0k atanlar haklı çıksın istiyorsun. Yan etki yok sağlık sorunu yok. Piskolojik ve fiziksel problem yok. Benim adıma sevinmen gerekirken hala neler diyorsun. Başıma birşey gelsede haklı çıksan keşke dimi? Bunu istiyorsun her türk düşüncesi gibi bencilsin bu yüzden ön yargılı ve gereksiz konuşuyorsun. Bilgin var birşey diyemem benden de fazladır elbet ama biraz bencilliği kenara atıp yorum yaparsan iyi olur.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

_BlackLight_
Yeni Üye

Sorun tam olarak burda kardesm anlayamamissin.istedgini lullan istedgni yap cok cok iyi ol kime ne benim kurum 8 ay suruyor daha 4.ayindayim.kim karisir ama burqda topic acip insanlari 12 16 haftanin uzerinde. Bu ilaclari kullanmaya tesvik edersem bu suctur ve zarardir.benimde allaha bin sukur hicbir saglik problemim yok ama baska birinde olmayacak anlamina gelmez bu.sen burada konu actin ve. Cogu kisi kullandiklarinin erken oldugunu soyledi ki oyle demekki bi hata var yaptiginda bunun ustune kendini savunurcasina ornek olurum diyorsun.bu yanlid iste yoksa topigini yine ac yaz ciz ama altina not dus bu yaptgm sagliga zararli olabilir diye kimse seni elestrmrz ustune ovgu alirsin.
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

fotoğraflarınıda merak etmiyo değilim
Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir