Dediğin şekilde kullanımı mantıklı
12 mg'dan yukarısına çıkma
VENTOLİN ile yağ yakımı.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: VENTOLİN ile yağ yakımı.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
.
En son Akyüz tarafından Cmt Oca 11, 2014 7:58 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Aynı mesajları farklı konuların altına ALAKASIZ bir şekilde yazmak forum kirliliğine yol açacaktır
17 yaşında forumlarda steroid kullanımı kovalamak yerine kendin için daha sağlıklı ve sporun içinde olabileceğin faaliyetlerde bulunmanı öneririm
Bu ne arkadaş yav
Her google'a steroid yazan 17-18 yaş grubu küre girmek istiyor
17 yaşında forumlarda steroid kullanımı kovalamak yerine kendin için daha sağlıklı ve sporun içinde olabileceğin faaliyetlerde bulunmanı öneririm
Bu ne arkadaş yav

Her google'a steroid yazan 17-18 yaş grubu küre girmek istiyor

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
selamlar
ventolinde 3. haftam günde 5 tablete kadar çıktım ne el titremesi terleme uykusuzluk çarpıntı hiç bir etkisi yok kiloda vermedim
ben haralde zaten hastaymışım anlaşılan
ventolinde 3. haftam günde 5 tablete kadar çıktım ne el titremesi terleme uykusuzluk çarpıntı hiç bir etkisi yok kiloda vermedim
ben haralde zaten hastaymışım anlaşılan
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir