trenbolone kürü görüşleriniz bekliyorum

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
hector91
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Re: trenbolone kürü görüşleriniz bekliyorum

Mesaj gönderen hector91 »

Hocam bende iyi oldunu duymustum başka bi forum sitesinde baya karalamıslardı hatta ürünlerinin türkiyede üretildiği falan ürünlerin sahte oldugunu falan dediler ama aynı site tiger pharma hakkında da kötü şeyler söyleyince anladım karalamak amaçlı oldugunu sonucta tiger ürünlerini kullandım ve verdim para sonuna kadar helal olsun demiştim ama azda olsa kafam karısmıstı
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

o arkadaşlar Leon ve Taiger satmayan arkadaşlardır. Hayatında Leon satmamış, kullanmamış ve kullandırmamış insanların bir ürün hakkında yorum yapıp, karalaması ancak "Terbiyesizlik" yada "Ahlak Bozukluğu" olarak nitelendirilir benim gözümde. Bu yorumu yapan şahıslarda kesin başka marka satan arkadaşlardır. Gen-Shi hakkında da okadar istanbulda üretiliyor yorumu var. ben gen-shi satmıyorum. kullanmadım ve kullandırmadım. gözümle görmedim burada üretildiğinide. Kimse kusura bakmasın markaya çamur da atmam.

Bu noktada dikkat etmek gereken: gerçek kullanıcı yorumlarıdır.
Kolay gelsin.
hector91
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen hector91 »

anladım hocam haklısın
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Bahsi geçen forumlarda bizim yazdığımız makaleler yayınlanmakta....
Kendi çalışmaları ortada bizim çalışmalarımız ortada...
Daha fazla söze gerek var mı?
Leon,genesis , meditech ve Thaiger kullanan öyle isimler referans veririm ki o forumdakiler anca o isimleri resimlerden bilirler...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Bugüne kadar optimum pharma,genshi,odeon pharma,muscle pharma british dragon balkan pharma leon labs ve bvs labs alpha pharma piyasadaki bütün markaları denedim ama dürüstçe konuşmak gerekirse en iyi etki gördügüm firma thaiger ve meditech idi.Meditech ile sagladıgım gelişmeyide forumda paylaştım zaten.Bu ürünlerin ticaretini yapmıyorum ama fikir sahibi olacak arkadaşlara bu yorumum yol gösterir diye umut ediyorum.Saygılarımla.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir