Sustanon ve Primobolan Kürü
Re: Sustanon ve Primobolan Kürü
10 daha iyi olurda da neyse bu arada madem korkuyosun sustanon bi hafta libido tavanken öteki hafta zemine yapışıyo testosteron enante bulabilirsen daha iyi olur düz grafik çizer sende rahatlarsın bu arada eczanede uğraşma bildiğin güvendiğin antranörden al ilaçları primo yerine boldenonda olur bu arada
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
eczaneden temin ettim yeteri kadar 3-5 sustanon kaldı onuda pazartesi tamamlıcam inşallah. 

-
- Yeni Üye
Küre girmeden önce 2 hafta kadar her gün kardiyo yapıp diyet yapmalı mıyım ? Yağ oranımı düşürmek amaçlı?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
2 hafta kardiyo ile yag seviyeni neadar dusurebilirsin bilemem ama kur sirasinda mutlaka diyet yap 0seker 0hamur isi ekmek kraker vs... Yag olarak zeytinyagi mutlaka olsun.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 6 kez
Hocam bile az kilona göre bence 750sustanon 400 primo yap.Dediğin kiloda 500 testo az bile kalır.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 6 kez
87 kilo diyosun boru değil.Ben 68 den 85 e 750 testo yla cıktım. Şimdi o da yetmiyor.İkinci kürde 1grama bile cıkarım.
Sağlam bir pct le hic bisey olmaz rahat ol.
-
- Yeni Üye
canberk1188 yazdı:87 kilo diyosun boru değil.Ben 68 den 85 e 750 testo yla cıktım. Şimdi o da yetmiyor.İkinci kürde 1grama bile cıkarım.
Ben psikolojik olarak kafayı yedim..
İlaçları aldığımda çok mutluydum bakıyor bakıyor onları tek tek kutusundan çıkarttım özel olarak yaptığım kutuya teker teker yerleştirdim.
İlla hemen vurucak değilim , oyuncak almış çocuk gibiyim.
Kür yapmak için kür yapıyorum denilebilir. Şu an ki ölçülerim iyi olmasada kötü değiller.
Tek korkum jinekomasti. Ama yağ oranım çok düşük olursa bunun olması muhtemel mi?
Nolvadexin azıda çoğuda zarar diyorlar .
kür yapmak için kür yapmaksa hedefin vurmuş gibi yap bari tatmin ol bu nedir böyle ne saçmalık
-
- Yeni Üye
lazka yazdı:kür yapmak için kür yapmaksa hedefin vurmuş gibi yap bari tatmin ol bu nedir böyle ne saçmalık
O kısım espiri olaraktı..

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Harry kardesm jinekonmasti biraz genetiginede bakiyor ben mesela cok cok zorlasamda sade provironun dozunu artirarak engelliyorum.kimisininde 4oo mg testoda bile jinekomasti oluyor
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 7 misafir