ilk kürüm
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: ilk kürüm
yanma olması dogal 2 gun bıle surebılır bacagındakı agrı ıgneden hemen sorna ayaga kalk bacagının uzırne ıyıce bas ılac yayıldıkca hıssedersın yaglı ılaclardada bu etkı olur dogal sıkıntı edecek durum yok
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 2 kez
evet dediğin gibi 2 gün sürüyor ama üçüncü enjekteyi dün oldum ağrı olmadı çok şükür birde krem almıstım oda işe yarıyor forum dada bahsi geçiyor kremi bende tavsiye ediyorum başarılı oluyor
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
-
- Yeni Üye
aslında hammerstrom dediği kremi almaya niyetliydim
eczacı kız başka bir krem önerdi adı ( şanlı kapsikumlu merhem 2.5 tl ) bende deneme amaclı aldım baya yaktı ama çok özelliği var ağrılı bölge seçeneği olarak voltareni eskiden çok kullanırdım favorilerimden di
eczacı kız başka bir krem önerdi adı ( şanlı kapsikumlu merhem 2.5 tl ) bende deneme amaclı aldım baya yaktı ama çok özelliği var ağrılı bölge seçeneği olarak voltareni eskiden çok kullanırdım favorilerimden di
-
- Yeni Üye
az önce dikkatimi çekti ilaç ve suplament lerimi dizerken testosteron enantat tüplerin ikisi hafif çok hafif diğerinden sarı yeşil gibi bir renk farkı var sıkıntı olurmu markanın testosuna baktım aynı renk tonu resimlerde de var ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
yanlış anlatmış olmayım renk olarak hafif fark var mg olarak değil dostum sıkıntı olmaz diyorsun tmm aynı markada o yüzden sorayım dedim tecrübeli dostlara valla sağol her foruma lazımsın yetişiyorsun imdadımıza
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
@hayalet konu dışı olacak ama avatar resmini beğendim 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir