ilk Kur e girecegim Yardim Lutfen
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: ilk Kur e girecegim Yardim Lutfen
Genelde ilk kurler icin
Anabolizan olarak:boldenon primabolan winstrol veya biraz zorlarsan deca uygun gorulur
Androjen olarak:enantat propionat sustanon genelde onerilir
Tablet olarak:genelde dianabol ve proviron onerilir.
Bu yazdiklarim ilk kur icin UYGUN OLAN ilaclar bunlari kendine gore senin formuna gore tavsiye edebilirz ancak.
Ilk kur icin ne istiyorsun mesela hacimmi definasyona yonelik birseylermi
Anabolizan olarak:boldenon primabolan winstrol veya biraz zorlarsan deca uygun gorulur
Androjen olarak:enantat propionat sustanon genelde onerilir
Tablet olarak:genelde dianabol ve proviron onerilir.
Bu yazdiklarim ilk kur icin UYGUN OLAN ilaclar bunlari kendine gore senin formuna gore tavsiye edebilirz ancak.
Ilk kur icin ne istiyorsun mesela hacimmi definasyona yonelik birseylermi
Tamamen hacime yonelik olmasini istiyorum.Cok saglam calisma beslenme suplement ve dinlenme ile 10 haftalik yada 12 hafta sonunda ciddi bir degisim istiyorum.
-
- Yeni Üye
75 kilo 1.75 boy, uzun yillardir ugrasiyorum ama kisa donem oluyor yasantimdan dolayi.Dj lik malum surekli yeni club yeni sehir zor oluyor yeniden baslamasi.
olculerimin suan bilemiyorum en son olctugumde kollar34 tu,simdi 35-36 civari.Siteye nasil resim yuleyebilirim? Direk yuklersem gorursunuz daha basit olurdu.
olculerimin suan bilemiyorum en son olctugumde kollar34 tu,simdi 35-36 civari.Siteye nasil resim yuleyebilirim? Direk yuklersem gorursunuz daha basit olurdu.
-
- Yeni Üye
_BlackLight_ yazdı:Ozaman tavsiyem 3oo deca 5oo enantat gunde 4o mg da dianabol
Buyuk ihtimalle bunu deniyecegim dostum cok sagolasin..
-
- Yeni Üye
Rica ederim.kur boyuncA. Provironda almalisin 25mg kadar cinde cinseng flnda vardir pctne ekle mutlaka 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 28 kez
500 testesteron enanthate+400mg boldenon günlük 30 mg(4 hafta) dianabol.Bu kürü yaptım yarım bırakmak zorunda kaldım iş yoğunluğu nedeniyle.Çok güzel toparlamıştım yarım kaldı.8 hafta ila 12 hafta yapılabilir.
Ben Gene sehir degistirdim , yeni eve yerlestim interneti yeni cektim ve salona yeniden basliyacagim,Bakalim insallah bu bir kac gun icinde arkadasimyollayacak sanirsam tr'den gelime gecince urunler tekrardan detayli sekilde konusuruz durumlar.Yardimlariniz icin tekrardan tesekkurederim.
arkadasimla anlastmistik hatta parayi bile yatirdim ama deidgine gore Tr'de bir kisi steroid'ten olmus suan gonderemem diyor,peki kim bana yardimci olacak bu konuda?
virde bu kadar urunun gonderiminde sorun yasanirmi acaba?eger yardimci olabilecek arkadaslar varsa bana ozelden ulasabilirler,ve arkadasimla kontaga girip kendisi parayi teslim edebilir.yardimlarinizi bekliyorum feci halde keyfim kacmis durumdadir..
virde bu kadar urunun gonderiminde sorun yasanirmi acaba?eger yardimci olabilecek arkadaslar varsa bana ozelden ulasabilirler,ve arkadasimla kontaga girip kendisi parayi teslim edebilir.yardimlarinizi bekliyorum feci halde keyfim kacmis durumdadir..

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir