PCT HAKKINDA

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
özel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: PCT HAKKINDA

Mesaj gönderen özel »

_BlackLight_ yazdı:Şöyle bir tavsiye vereyim sana ozamn boldenon yerine npp kullan

Npp de kisa esterlidr propionatta hatta,sana artisi npp nin anabolik degerleri boldenona gore ustundur ki boldenon propionat kurunden daha cok verim alirsin

1-10 :300mg nadrolone phenyl propionat
1-10:400mg testesteron propinat cok guzel bir kur olur.boldenon propionata gore.

bu kürün arkasından köprü olarak 8 hafta 400 testo p 300 tren acetat uygulanabilirmi 2 arkadaşım bu kürü uyguladılar kalemle çizilmiş gibi oldular resmen ..ben kürümün 5 haftasındayım testo masteron lullanıyorum . pct yaptıktan sonra bu kürleri hatta trenden önce decayı kullanmak istiyorum .pct nasıl olmalıdır . iki kürü uygularsak .. preglin şart olacak iilahaki kaçarı yok gibi .. peki ilk kür testo npp . deca girdigi için preglin sart olurmu amacım istenilen şekile girene kadar define ..176 boy 21 yag 65 bacak 42 kalf 103 bel 41 kol 91 kg
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: PCT HAKKINDA

Mesaj gönderen lennox77 »

Nandrolone kullandıktan sonra PCT'de Pregnyl kullanabilirsin
Zaten sadece Nandrolone da değil kürün yaklaşık 18-20 haftaya uzayacağı için sırf bu süreçteki Testo kullanımından dolayı bile Pregnyl gerekebilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir