Bu sporu yapipda aroma lezzet tat tuz aramak sacmalik bence kusura. Bakmayin.yeri geldimi 2gunliuk lapayi yedikten sonra tuzsuz yagsiz saman gibi tavuk gogusunu yedkten sonra 10 20 tane yumurtayi yedikten sonra aroma lezzet sacmalik tamamen.
Yazdigim urunlerin cogunu kullandim mp assult ellerimi karincalatacak kadar guzel pump yapiyordu.tercih senin tabiki
Trenbolone Acetate
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
- universal.
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
Re: Trenbolone Acetate
blacklight ta tamamen katılıyorum bu sporda yediklerimizden kullandıaımız supplementlerden lezzet aramak saçmalık madem lezzet arıyorsun git protein tozu içcene kakolu süt iç bar protein yiceğine normal gofret ye daha lezzetli 

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
efedrin ve trenın cidi halsizlik yaptıgını soyleyen bu yuuzden ıdmanları bıle sallayan arkadaslar var... takıp et bakalım onumuzdekı haftalarda yag oranında dusus olacak mı?
Valla trenbolone bünyemi mahvetti. Hazır değilmisim demek ki
ben antreman sonrasi her gun en az 1 saat cardio yapan adam nefesim yetmio valla.
İlerki kürlerime saklicam ilaclari ole gozukuo.
Tad konusuna gelince, ben sizin kdr dikkat etmior ole lapaydi pilav, yagsizdi et falandi.
O yuzden aromada onemli benim icin. Ekstra 30dk daha cardio yaparim ama en azindan tam olarak cok zorlandigim ve nefret ettigim sekilde beslenmem.
Keske sizin kdr da adayabilsem kendimi ama dunyaya da bir kez geliyoruz.

İlerki kürlerime saklicam ilaclari ole gozukuo.
Tad konusuna gelince, ben sizin kdr dikkat etmior ole lapaydi pilav, yagsizdi et falandi.
O yuzden aromada onemli benim icin. Ekstra 30dk daha cardio yaparim ama en azindan tam olarak cok zorlandigim ve nefret ettigim sekilde beslenmem.
Keske sizin kdr da adayabilsem kendimi ama dunyaya da bir kez geliyoruz.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Trenbolone kondüsyonu düşürür,o sizin hazır olmanızla da çok alakalı değil ama halsizlik fazla yaptıysa ilaç ağır geliyor olabilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir