Decadan sonra libido dipte napıcam?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Decadan sonra libido dipte napıcam?

Mesaj gönderen samet_61 »

sıkıntı yapma :) yaklasık 1 yıl kuş ötmicek otsede tek tuk decadick durumu... bazılarının hıc duzelmıyormus :))))))))))) degermıydı bı ılac yuzunden kas için bak erkeklıgınden oldun:))))))))))))) gıbı esprıler yapmıcam zamanla duzelecek kardesım 1 yıl bıle süre bılır decanın etkılerını vucuttan atmak 500 testoyla benım gorusum ıdeal doz 300deca nolvadex muhakkak kullan maxımum 8 hafta sonra kendıne geleceksın...
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Şahsi gorusum pct deki 6000iu prengly agır geldi ve leydıng hucrelerıne zarar vermiş olabılır cunku 5 haftalık 1 kur ıcın 6000iu prengly gercekten fazla.iyi forumlar..
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Mesaj gönderen angelcold »

pctden sonra 2 ay içinde normale döndü benim libido. ben de çok yüksek dozajlarda deca kullanmıştım. endişe etme korkacak birşey yok en fazla 3 ay içinde senin de düzelir. ama orhan15 arkadaşımıızın da dediği gibi pregnyl dozajını çok abartmışsın o yüzden de olabilir. üroloji sonuçlarını bizimle de paylaş lütfen. geçmiş olsun umarım iyileşirsin bir an önce.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen universal. »

Allah Şifa versin kardeşim herkesin başına gelebilir ama iyileşirsin sıkıntı etme öyle sıkıntı olsa pro vücutcuların hali ne olurdu.Benim görüşüm ilk kürde deca girmen yanlış ama düzelir Allah'ın izniyle.
laziya
Yeni Üye

Mesaj gönderen laziya »

aynen universal arkadaşa o yüzden sormuştum ilk kürün mü diye ilk kürde decayı girmesini gerektirmiycek ilaçlarda vardı ama benim düşüncem 6000i.u prengly i vurman testisleri aşırı yormuş olabilir üroloji sonuçları bizimle paylaşırsan daha iyi olur
a
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

lib ido dususunun pct ıle falan alakası yok !!! deca bazı ınsanlarda bu etkıyı yapıyor cok nadırde olsa bazı ınsanlarda bu durum kalıcı olabılıyor ama en gec 8 hafta ıcınde lıbıdo normale yakın hale gelır merak etme bu yuzden deca kurlerınde testoyu hep yuksek tutun dıyorum ... decadick diye arattır kardesım ıngılızcen varsa... pregnyl o dozajda aldıysantestisler cok ciddi baskı altında kaldı !!!!
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Bende zaten pct den sonra 1-3 ay içinde buyuk ıhtımalle herşey duzelır yazdım fakat 6000iu prengly 5hafta ıcın cok fazla ayrıyetten testislerde kuculmede olmamış. Tavsıyem tribulus crateın(gunluk 2-3g) panax gınseng bcaa arjının zma whey 3ay boyunca kullanın bunlar dogal yollardan yavş yavaş libodonuzu artırmaya yardımcı olacaktır.saygılarımla...
Rooturk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 60 kez

Mesaj gönderen Rooturk »

Herkese cevapları için teşekkür ederim. Test sonuçlarıma gelince karaciğer normal total testo üst sınırın biraz altında. Serbest testo alt sınırın biraz üstünde prolaktin normal. Doktorun dediği hiçbi ilaç seni hadım etmez sonucların iyi kısa zamanda toplarlarsın dedi ve ekledi :) olum bidaha kullanma.. Bu arada 5 hafta decadan önce 8 hafta trenbolon acetat ve test. Propionat kullanmıştım toplam 13 hafta yani. Ama trenbolon kötü etkilemedi aksine iyiydi decada problem yaşadım sadece.şu an azda olsa hareket başladı moralim biraz daha iyi.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Rooturk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 60 kez

Mesaj gönderen Rooturk »

Preglyn 6000 değil 9000 vurulmuşum şimdi farkettim. 5 er gün arayla 1500-1500-3000-3000 şeklinde bunuda aynen doktorada sordum HCG tedavisinde haftada 2-3 enjeksiyona kadar çıkılabiliyor bir problem oluşturmaz dedi. Ayrıca testosteron seviyesinin düşük olması normal Prolaktin önemli onda sıkıntı olsaydı gerçekten sıkıntı yaşardın Prolaktin normalse er yada geç düzelirsin dedi.

Kürde bilinçsizdi zaten bana iyi bi ders oldu bidaha kür yaparmıyım? Evet yapıcam ama daha bilinçli tabi...
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen universal. »

Senin adına sevindim başarılar.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir