2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Gönderilme zamanı: Cmt Eki 05, 2013 8:39 am
gönderen _BlackLight_
3 israrli mesaj sonrasi gittim ve 1 adet barbequ aldim

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Gönderilme zamanı: Cmt Eki 05, 2013 10:42 am
gönderen özel
net yavasladı göndermedı zanetttim on yuzden murat :d kusura bakma seni masrafa soktum ..:D irtibat numaranı özelden atarmısın bi zahmetb artık

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Gönderilme zamanı: Cum Eyl 19, 2014 6:39 am
gönderen falcone
Yediğimiz tavukla beraber kadın hormonu alıyormuşuz, bu halde yine de tavuk yemek hala faydalı mı

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Gönderilme zamanı: Cmt Eyl 20, 2014 9:32 pm
gönderen samet_61
haslandıktan sonrakı halı vucuda gıren olcudur ve onemlı olanda budur;)

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Gönderilme zamanı: Sal Eyl 23, 2014 8:42 am
gönderen vibrantTR
Lennox77 doğru söylemiş.Pirinç haşlanınca ağırlığı arttığından, gram başına kalori değeri azalıyor,çünkü suyla şişiyor.
Tavuk ise haşlanınca bünyesindeki suyu kaybediyor ve net ağırlığına kavuşuyor, olay budur.

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkl

Gönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2014 4:18 pm
gönderen seyyah
protein kaynaklarının pişmeden önceki ağırlıkları, karbonhidrat kaynaklarının ise pişirildikten sonraki ağırlıkları baz alınır.
Savaş Cebeci'den alıntıdır.

Re: Tavuk göğsü ve Pirinç haşlama öncesi ve sonrası ağırlıkları

Gönderilme zamanı: Prş Şub 13, 2025 2:04 am
gönderen Starman
Günümüzde gıda teröristlerinin kırmızı ve beyaz etlerde yaptıkları hileleri göz önünde bulundurursak ( su basma şişirme vs ) pişirdikten sonraki değeri baz almak daha doğru olacaktır.