Nacizane Formum
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Nacizane Formum
Kür yok kardeşim özel personal trainer alıyor arkadaş benden
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Bide bize p.t olsaniz hocam fena olmaZ,yani
hatta ilAc sponsorumuz,olsaniz ayda 3 4 tane tren yetrrli 

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Sevgili ve değerli forum arkadaşlarım
Bir süredir forumda çok aktif değildim ama gerek mail gerek diğer iletişim yollarıyla yine forumdaki birçok arkadaşın sorularını cevaplamaya çalıştım
Bundan sonra gündelik olarak forumda sorularınızı cevaplamaya (bilgim dahilinde) ve sizlerden de yeni bilgiler öğrenip paylaşımları artırmaya çalışacağım
Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum yeni başlıklarda görüşmek üzere
Bir süredir forumda çok aktif değildim ama gerek mail gerek diğer iletişim yollarıyla yine forumdaki birçok arkadaşın sorularını cevaplamaya çalıştım
Bundan sonra gündelik olarak forumda sorularınızı cevaplamaya (bilgim dahilinde) ve sizlerden de yeni bilgiler öğrenip paylaşımları artırmaya çalışacağım
Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum yeni başlıklarda görüşmek üzere

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Uzun bir süredir forumda da bir durgunluk var hocam inşallah sizin de tekrar forumda aktif olmanızla aşılacaktır. Türkiye'de şu anda bu konuda en bilgi dolu site burası ve hepimizin ortak dileği de buranın daha da iyi olmasıdır diye düşünüyorum.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir