İLK KÜR RESİMLİ Testo E.+Bolde+Danabol
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: İLK KÜR RESİMLİ Testo E.+Bolde+Danabol
büyüme hergün olan birşey değil zaten. bu bünyeye göre değişir. Bazı kişilerde büyüme belirli dönemlerde olur. O yüzden beslenme ve idmanı aksatmadan ve psilkolojik faktör yaratmadan devam et. En güzel yöntem ölçü ve kilolarını aylık olarak kontrol et. bu şekilde daha çok motive olursun.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
İyi bir yol katetmişsin zaten yavaşlama yaşaman normal tek kürle 20 kilo almakta sağlıksız ve hatadır zaten. Karbonhidrat oranlarına kilona uygun alsan yeter kazandığın kiloları sağlamlaştırmak daha önemli bir konu çünkü
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Saygı deger arkadaslarım sizlere bir sorum olacak bu konu hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.Kürde 6. haftaya girdim ama hiç kardiyo yapmadım bundan sonra en az 20 dakika postacı yürüsüyü seklinde spordan sonra kardiyo yapacagım.Kür sonunda clenbuterol ile 20 günlük (3 haftalık) bir definisyon yapmak istiyorum.Clenbuterolü bir yağ yakıcı ile kombine etsem nasıl olur zararı olur mu..?
Kombine edeceğim ilaçlar METHYLDRENE 25 , LİPO 6 VE 6X , BLACK SPİDER 25 , ANABOL 5 , OXYELİTE PRO ürünlerini kullanalar varmı..? Veya varsa başka yağ yakısı supplament varsa tavsiye..?
2 farklı şekil var forumda araştırdım acaba hangisi daha etkilidir..? Kullanmış arkadaslar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim...
1. YÖNTEM
ben cleni piramit şeklinde kullanmanı önerrim..
tablet sayısı olarak piramit örneği
2-2-3-3-4-4-5-5-6-6-7-7-6-6-5-5-4-4-3-3-2-2
şeklinde 22 günlük bir piramit uygulayabilirsin..
2. YÖNTEM
1.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
2.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
3.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında
Kombine edeceğim ilaçlar METHYLDRENE 25 , LİPO 6 VE 6X , BLACK SPİDER 25 , ANABOL 5 , OXYELİTE PRO ürünlerini kullanalar varmı..? Veya varsa başka yağ yakısı supplament varsa tavsiye..?
2 farklı şekil var forumda araştırdım acaba hangisi daha etkilidir..? Kullanmış arkadaslar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim...
1. YÖNTEM
ben cleni piramit şeklinde kullanmanı önerrim..
tablet sayısı olarak piramit örneği
2-2-3-3-4-4-5-5-6-6-7-7-6-6-5-5-4-4-3-3-2-2
şeklinde 22 günlük bir piramit uygulayabilirsin..
2. YÖNTEM
1.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
2.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
3.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında
- UncleO
- Forum Duayeni
cleni her 2 yöntemde de kullanabilirsin. 1. yöntem benim tavsiyemdir. ama definasyon kas kaybıı yaşamamak adına kısa ester testo yani propionate kullanman gerek..
Bu sene bi bulk 3 haftalık definisyon benzer sekilde bitireyim seneye bulk arkasında definisyon yapmayı planlıyorum.3 haftalık 1 clenbuterol kullanımında da kas kaybı görülebilir mi..?
- lennox77
Söz konusu definasyonsa sadece Clenle kas kaybı görülebilir.
İhtimal dahilinde yani..
İhtimal dahilinde yani..
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
tekrardan testo pripionat fln kullanmak istemiyorum seneye düşünüyorum bulk ve definasyon ikisi birlikte bu sene bulkun arkasında hafif bi definasyon olsun diye düşünmüştüm.clen ile kas kayı yaşanıyorsa hafif bir definisyon için clenszi bu konuda siz ne tavsiye edersiniz..? Yağ oranım % 16
- lennox77
Winstrol ekleyebilirsin en fazla. Etkili bir definasyon beklemeyin arkadaşlar enjekte eklemedikçe.
Daha da açarsak enjekte olmadıkça etkili bir kür beklemeyin.
1-4 hafta Winstrol-clen kombinesi yine orta karar bir hat belli etme durumu yaşatır sana
Daha da açarsak enjekte olmadıkça etkili bir kür beklemeyin.
1-4 hafta Winstrol-clen kombinesi yine orta karar bir hat belli etme durumu yaşatır sana
yorum için teşekkür ederim hocam.Kürde 7. haftaya gittim bu 6. haftadan sonra danabolu kestim.Ama danabolu çok az dozlarda kullandım pişman oldum. İlk hafta 20 mg 20mg 30 mg 30mg 40mg 40mg olmak üzere 6 hafta kullandım ama elimde 40 tablet kadar var kür sonuna kadar artık tamamen danabolu bitirmeyip son 2 hafta danabole devam etsem olabilir mi.? Suan 7. enjeksiyon yapıldı 84 kg oldum.Beslenmemi tam olarak uyamıyorum %60 oranında okulum var birde yurtdısında oldugu için dersler biraz agır o yüzden arada ögünler kacıyor.Agırlıklarda mükemmel boyutlara cıktım özellikle gögüste 60 kg ile bench preste set yapardım 100 kgda set yapar oldum.Maksimum 130 kg gögüste bastım. Ölcülerde gögüs ve omuzda 10 cmlik bi artıs var kollarda 3 cm artıs var şimdilik.
- UncleO
- Forum Duayeni
maşallah gayet güzel gidiyor kürün. aldığın ölçüler ve güç artışı gayet güzel. danabolü az almışın evet ama tekrar başlama. şuan boldenone kullanıyorsun sanırım. danabol ve boldeyi aynı anda alırsan 2 ilacıda çöpe atmış olursun. o iş geçti artık. ama takılacak bir durum değil. gelişimin oldukça iyi..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir