lennox77 yazdı:Leydig hücrelerinizin durumunu merak ediyor musunuz peki bu kür de kür için de pregnyl kullandıktan sonra ?
Hayir hocam acikcasi bu konuda bir bilgim yok.leydig hucrelerine zarar verdigimi simdi sizden ogreniyorum.Biraz baski olacagini okumustum fakat genelde bu sekilde kullanmam hatta 500iu az 1000iu kullan dendi bana haftalik olarak . peki siz ne onerirsiniz.Hic bir sey kullanmamali miyim ? Simdiden tesekkurler cevaplar icin
lennox77 yazdı:Leydig hücrelerinizin durumunu merak ediyor musunuz peki bu kür de kür için de pregnyl kullandıktan sonra ?
Merhaba sayin lennox
Bu cumleniz kafama cok takildi ve arastirmaya calistim.Ancak su an avrupada ve amerikada yapilan tum 10-12 haftalik only testo kurlerinde dahi hcg yi 2. Haftadan itibaren her hafta kullaniyolar insanlar.Forumlarda ki fikir birliligi bu sekilde.Sizin tum dunyanin aksi bir gorusu savunmaniz garip geldi dogrusu biraz aciklar misiniz bu konuyu ogrenmek isterim.
Tüm dünyanın aksine bir görüş savunmuyorum Forumlarda eline ağırlık alan kür uzmanı sayıldığı için bu kür içi Pregnyl kullanımı moda olmuş durumda. Yakında ilk kürlerden Tren girenler,önerenler de çıkacaktır Kür içi Pregnyl kullanılmaz da demiyorum ben ama her kür de özellikle çerez kürlerde kullanılmaz Pregnyl down olan testo seviyenizi,dibe çakılan durumdan kurtulmak için kullanılır. Siz testisleriniz normalken kullanıyorsunuz. Mantığı yanlış...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777 MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lennox77 yazdı:Tüm dünyanın aksine bir görüş savunmuyorum Forumlarda eline ağırlık alan kür uzmanı sayıldığı için bu kür içi Pregnyl kullanımı moda olmuş durumda. Yakında ilk kürlerden Tren girenler,önerenler de çıkacaktır Kür içi Pregnyl kullanılmaz da demiyorum ben ama her kür de özellikle çerez kürlerde kullanılmaz Pregnyl down olan testo seviyenizi,dibe çakılan durumdan kurtulmak için kullanılır. Siz testisleriniz normalken kullanıyorsunuz. Mantığı yanlış...
arkadas dogru bısı soylemıs tum dunyada kurlerde mınımum 2.hafta maxımum 4.haftadan sonra hcg kullanımı dusuk dozlu olarak yapılsada turkıyede amator camıada bunun tam aksı testonun etkısını dusurecegı gıbı bır kanı var kı bu kulliyen yanlıs bır bılgı !!! hpa kapatma ıhtımalıne karsı hcg alınması gerekıyor bundan zıyade vucut kur boyunca dısardan alınan sentetık testesteron yuzunden pct yapılsa dahı ılerıkı hayatta hıc kur yapmamıs bır erkege oranla sprem kalıtesının yuzde 20 dustugu ıspatlanmısken bız turkler neden yapmıyoruz o da tartısılır profesyonel yarısmacı arkdaslarımda hcg kur ortasında kullanıyorlar,kalkıpta kur sonudna 5000 mg kımseye zaten tavsıye edılmıyor testısler baskılandıgı ıcın ama kur ortasında 500mg gıbı bır dozun zarardan cok faydası olacagı hıpofız bezlerıne testıslerden bızı unutma sınyalı gondermenın faydası lh ıcın olacaktır ayrıca bır formul dahı sunmus adamlar mısal kur 12 hafta 4 hafta ya kadar hcg alımı yok 4 hafta dozaj ayarlaması su sekıdle 4 hafta 30 gun dersek 30(gun sayısı) x 40 = 1200mg hcg sonrakı 2 hafta dınlenme 2 hafta sonra 500 mg ve kur bıtene kadar haftada 500 mg seklınde vurumlar gerceklestırenler mevcut hatta pct de kur bıttıkten sorna yuksek dozaj hcg nın gırılmesıde hatalı bulunuyor onuda su sekıdle yapanlar mevcut 12 hafta bır kur oldu dıyelım 90gun x 40 = 3600ml hcg bunuda kurden sonrakı 2 .hafta yarı doz 1 hafta sonrasında kalan doz 1300 1300 seklınde fakat bunun sprem kalıtesındekı kalıte dususune pek faydası olmayacagını dıle getırıyorlar.. 12 haftalık bır kurun hıc hcg alınmadan 12 haftasıda dısarıdan sentetık testesteron alımı demek buyuk rısk 12 -16 hafta kur yapan kısılerın kesınlıkle en azından kur ortasında hcg alımı yapması gerekıyormus dıye bır resmı arastırma payaslamıstım sıtede dıye hatırlyorum hocam... lennox hocamında dedıgı enanhate gıbı tek ester ılacta 1000 mg gıbı dozajların uzerıne cıkılmadıcka nolvadex klomenın yeterlı olacagı kı sustanon alınmadıkca enanhate da bende aksınıs savunmuyorum hocam
Kafami karistiran konu su samet, simdi hcg kullanima son testo ignesiyle beraber basla diyen de var.Son testo ignesiyle birlikte bitir pct ye kadar hcg nin temizlenmesini bekle kullanma diyen de var. Simdi ben 2 hafta once cuma gunu son sustanonu vuruldum.Bu cuma 3. Haftam geliyor ancak bu zamana kadar hcg kullanmayi kesmedim hatta 500iux2 vurdum gecen hafta pzrtesi cuma , az once de 1000iu vuruldum carsamba bir 1000iu daha vurulup cuma nolvadexe ve klomene gecicektim.Yanlis mi planladim acaba ne dusunuyorsun ?
sofa yazdı:Kafami karistiran konu su samet, simdi hcg kullanima son testo ignesiyle beraber basla diyen de var.Son testo ignesiyle birlikte bitir pct ye kadar hcg nin temizlenmesini bekle kullanma diyen de var. Simdi ben 2 hafta once cuma gunu son sustanonu vuruldum.Bu cuma 3. Haftam geliyor ancak bu zamana kadar hcg kullanmayi kesmedim hatta 500iux2 vurdum gecen hafta pzrtesi cuma , az once de 1000iu vuruldum carsamba bir 1000iu daha vurulup cuma nolvadexe ve klomene gecicektim.Yanlis mi planladim acaba ne dusunuyorsun ?
genel olarak yapılan sudur son testo ıgnesınden sonra 2 hafta beklenır kı ılacın etkısı vucuttan gecmeye baslasın dogal tetso uretımı salınımı baslasın ve dıbe dusen testo uretımı hcg ıle tetıklenerek artsın pct mantıgı budur hcg dogum yapmıs kadın ıdrarından uretılen madde kullanım amacı su hcg ye gerek yok dıye bır dunya aslında yok muhakkak var nedenı su haftalarca vucut dısardan testo aldıgı ıcın testıslerın testesteron uretmıor nasılsa vucutta yeterınce var dıyerek hal boyle olunca hıpofız bezlerınden testıslere uretım sınyalı gonderılmıyor hcg nın mantıgı kurden sorna sentetık testesteron vucuttan cıkarkan dogal uretımı yenıden baslatmak bunu yaparkende dogal uretım normalden bayagı asagı dusecegı ıcın ınsulının vucutu baskılamaması ıcın ve gerı donusumun daha hızlı olma mantıgıdır yanı ısın ozu oct den yok denılsede antıostrojen haplar kullanılsada benım gorusum hcg muhakkak ve muhakkak olmalı ben kur yapacak olsam su sekıdle yaparım ornek 12 hafta bır kurdeyım 6.hafta kurun tam ortasındayken 750ml cıvarında bır doz hcg alırım tabı antıostorojenlere kur ıcındeyken devam etmek kaıdesıyle kurun son testo ıgnesınden sonrakı 2 hafta hıc bır sey kullanılayacak 2 haftadan sonra 1500 sonrakı hafta bır 1500 daha alınarak opct tamamlanır tabı 2.haftadan sonra kloımen ve nolvadex 4 hafta kullanılacak... kı hcg ıhgtıuyacını lıbıdodanda anlayabılırsın kurden sonra cınsel ıstek sıfırın altındaysa doz 2500 e kadar cıkabılır ama sakın sakın tek seferde 5000 gıbı bvır hata yapmayın