madmax29 yazdı:ya zaten danabol her zaman yardımcı oyuncudur hatta figurandır...hiç bi zaman enjekte anabolizanların yerine konulmaz ama insanların ilk başlkardaki ulan bu kadar igne yapıyoruz bi b..k olmuo ne iş kaygısını ortadan kaldırmaya çok yarar..cünkü ilaçlar 5-6 haftadan önce çalışmazlar...mesela ben şu an deca kününün ortasındayım danabolun verdiği güçle decadan şu an aldığım güç çok farklı...ama sırf danabol kullanan birisi onu bile çok fazla sanabilir
Tam üstüne bastın ben de ilk kürümü yapıyorum ,daha dogrusu kür degilde only testo enantath kullanıp vücudu ilerki kürlere hazirliyorum ( ilk bastan direk deca danabol felan girmek istemedim biraz hafiften alayim dedim) herneyse iste 10 gün felan oldu şu ana kadar 2 iğne vurdum ama henüz pek bişey hissetmiyorum hani beklentim cok yüksek degil fakat ufakta olsa bi kıpırdanmalar bekliyo insan :d yok abi henüz gözle görülebilir bi etki göremedim , toplam 8 hafta vurucam bakalım neler olucak. Burda danabolu sormamin sebebide etkisini cabuk görmek istedigim bi ilac ariyorum ama bu küre eklemem muhtemelen bir sonraki kür için alirim , body research 500 tablet cok iyi ama balkan danabol de daha güvenilir yani sanirim balkan alicam
danabol bildiğin arabaya nos koymak gibi bişey ilk tabletten itibaren etki ediyor...anlık etkisi çok iyi hemen kilo aldırıyor su tutuyor güç veriyor...bulk kürlerinde danabol 4 hafta kullanılabilir fazlası gereksiz zaten
madmax29 yazdı:danabol bildiğin arabaya nos koymak gibi bişey ilk tabletten itibaren etki ediyor...anlık etkisi çok iyi hemen kilo aldırıyor su tutuyor güç veriyor...bulk kürlerinde danabol 4 hafta kullanılabilir fazlası gereksiz zaten
Balkan pharmadan 60 tablet 10mg aldim , dedigin gibi 4 hafta kullansam günde 2 tane almam lazim 20mg yeterli mi baslangic icin , yoksa arttirimmi