Sustanon yardım
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Re: Sustanon yardım
Bütün tes. Nevileri aromataz enzimiyle münasebeti neticesi dht ye döner, Sadece dht şeklinde aldıklarımız yeniden aromatize olmaz. Sadece reduktaz enzimlerinden müteesir olurlar ki bütün ilaçlar ve tabii ifrazatımız da o yoldan geçer.
@muzisyen76 şimdi sorunun şekli ile sonradan istenen cevap çok alakasız oldu. neyi öğrenmek istediğiniz tam net değil. ama açıklayalım testesteron türevleri aromatize olur soru buysa bunlardaki ester durumu değiştirmiyor. benim söylemek istediğim şuydu örnek vermek gerekirse definasyon küründeyiz ve hızlı bir şekilde ilaçlardan sonuç almak için stereoidler kullanıyoruz burada en hızlı reseptörlere bağlanan prioponat tercih edilir. Veye uzun bir bolde küründe etkisi ve ilacın yapısı gereği cypionate tercih ederiz yani ilaçla vucuddaki yapay testesteron oranı paralel olarak seyretsin diye. Sutanon da farklı ester gurubunda 4 ayrı testesteron olduğu için ilaçla parallelik göstermesi zorlaşıyor, bununla birlike kürlerde hem testo flu yapabilmekte hemde kürü yapan kişiyi zorlamakta aşırı baskı altına almakta. demek istediğim buydu ama konu acayip yerlere geldi. eskiden insanlar ugl üretilen veya bu işleri yapan fabrika üretimi bu kadar çeşit ürün bulamadığı dönemlerde sustanon bir eczane malı olarak inanılmaz popülerdi ve biraz da zorunlu tercihti ama şimdi öyle bir durum yok kürünüzün amacına ve süresine göre olan esterde testo türevi temin etmen mümkün.
- Servet Dağlı
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Müzisyen dostum,
Esterli alakali bir durum yok ;alinan anabolik steroidler testeron da dahil bir muddet sonra vucudun kendi hormon üretimini azaltir ,testerona nazaran vucutta östrojen uretimi artar (sentetik hormonlarin aromatize olmasi)bu da meme uclarinda yaglanmaya buyumeye veya agriya neden olur..
en iyisi kur esnasinda jinekomasti hissedilirse tamoxifen kullanmak olmali,kür sonrasina birakmamak gerekli...
esterli alakali bir durum yok sonuc olarak..
umarim soruna cevap olmuştur. .
Esterli alakali bir durum yok ;alinan anabolik steroidler testeron da dahil bir muddet sonra vucudun kendi hormon üretimini azaltir ,testerona nazaran vucutta östrojen uretimi artar (sentetik hormonlarin aromatize olmasi)bu da meme uclarinda yaglanmaya buyumeye veya agriya neden olur..
en iyisi kur esnasinda jinekomasti hissedilirse tamoxifen kullanmak olmali,kür sonrasina birakmamak gerekli...
esterli alakali bir durum yok sonuc olarak..
umarim soruna cevap olmuştur. .
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
muzisyen76 yazdı:sevgili madmax29 , yukarıda sorduğum bir soru vardı , halen cevap alamadım..?
"Tek esterli (propionat, enthate) aromatize olmuyor mu..? Depot etkili (uzun esterli) Testolarda mı aromatize ve jinokomatsi problemleri yaşanır..?"
Tecrübelerinize dayanarak cevaplarmısınız lütfen.. Teşekkürler..
alakası yok tek esterdede olur ama sustanon 4 ayrı ester testesteron ıcerır buda daha ınıslı cıkıslı grafık cızdırır ama b u sustanon aromatıze ederken enanhate etmez dıye bırsey yok...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], Baidu [Spider], FAST Enterprise [Crawler] ve 1 misafir