İlk Kürüme Giricem Kafamda sorular var

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: İlk Kürüme Giricem Kafamda sorular var

Mesaj gönderen falcone »

Bütün bir sene hatta daha fazla kürxe kalanlar var ama bunlr dünla ćapında, büyük yarışlara girenlerin kürleri ve burada ne ilacı ne kadar tatbik ettiklerinden ziyade anabolizan ilaçların yanında neler aldıkları mühimdir. O kürlerde fasılalı olarak preglin vs tatbik ediyorlarmış.
Bizm bu mevzumuzda ise madma X 29 rkadaşımızın fikri bana tuhaf geldi, yani ilk kürde kesinlikle deca tatbik edilmsi lazımdır, fakat miktarlar dikkatle ayarlanması lüzum eder. Olurda başka ilaç alacaksan bu işi iptal et. Neticede ilk kür ilacı mutlaka deca olmmak mecburiyetindedir.
şeklinde bir ifade bana yanlış geliyor.

İlk kür ilacı kesinlikle deca olmamalıdır. Hatta ben tek başına propinat ile ilk kürüme başlamıştım ve keskin bir şekilde tesirine şahit olmuştum. O esnada bir arkadaşım danabol ile güzel neticeler almıştı. İlk kürlerde bunlar mümkün.illa deca olmak mecburiyetinde değil.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

açıkcası buradaki kimseyi hedef olarak bir kürde şunu yap bunu yap demem bizimkisi tavsiyelerdir. he sayın @falcone ben sizin yaşınızda olsam bu işlerin ucundan yanından bile geçmem ama görüyorumki her konuda bir fikriniz var ve ne zaman bir postta cevap verseniz bütün kürleri yapmış bir haliniz var siz kendinizi zaten denek tahtasına çevirmişsiniz çok merak ediyorum bu kadar stereoidi kendine tatbik etmiş biri olarak forum durumunuz nedir. Size bir diğer tavsiyem daha fikir verdiğiniz ilaçların adını dahi doğru yazamıyorusunz...emin olun ben sizden çok daha fazla bu konuları araştırıyorum bilimsel makaleler okuyorum. siz hala acaba adamlar peptid kullanııyormudur diyosunuz adamlar başka bir boyuta geçmiş kullandıkları şeylerin burda cogunun adını dahi bilmessiniz bana gelip 9 ay decadan dalgası bir daha ötmeyen adam varmış diyosunuz. arkadaşlar lütfen konuları dağıtmayalım burada insanlar ilk kürlerine başlarken bizim gibi kürleri tecrübe etmiş insanların yanlış ve doğrularından faydalanmak istiyolar. ilk kürde şu olmaz şu cok zararlıdır şu böyledir demek yerine ortaya net birşeyler koyun insanları bilgilendirin.
metinav
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 27 kez

Mesaj gönderen metinav »

asterix yazdı:o kadar uzun süre kullandıklarına emin misiniz belki peptid falan kullanıyorlardır

Bak üstte bir link verdim orada yazıyor okursan anlarsın...Ben söylemiyorum

Al ekliyorum İngilizce çeviri yaptırırsın

http://tnation.t-nation.com/free_online ... _deca_dick
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Neticede ilk kür mutlaka deca ile mi yapılmalı.
Bırak sağı solu kurcalamayı yanıldın işte kabul et.
:-D

İlaç isimlerine gelince evet bence de kimse kendi kültürünün mahsülü olan lisanının yalış telaffuz edilmesine tahammül edemez. Lakin bu isimlerin sizin için bir manası var benim lisanıma kültürüme sizin kadar tabii gelmiyor. Yine de kendi lisanınıza sahip çıkmanızı anlıyorum.

Bu arada ilmi makaleldr okuyorum diyorsunuz fakat her seferinde şu "deca dick" mevzuunu atlayıp diğerlerini okumaya devam ediyorsunuz herhalde.

:-D
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

boyuna göre kilonun fazla oldugunu düşünmüyorum fite yakın bir vücudun vardır kür aralarında dinlendirmen lazım vucudu bu yüzden en az 3-4ay ara tavsiye ederler bencede öyledir
Jinekomasti tehlikesi hep vardır cabaserle falan önlemini alabilirsin takip etmen lazım kür içinde gögüslerini
Bu kürden sonra direkt ventolinle clenle ugraşma derim deca su tutar ayrıca hormonların düzene girmeden neden yag yakmaya koşuyorsun ve bu aceleyide anlamış degilim daha 1. kürü yapmadan 2. kürü yapmayı düşünüyosun vucut kendini toplamadan 3-4kg su tutmuş vucutla yaklaşık 10-12kg almış vücudunla definisyona girecegim diyorsun hiç gerek yok 12hafta bulkunu yap pct uygula sora definisyon düşünürsün definisyonda winstrol de kullanırsın iyi su atıcıdır decanın çektigi suyu atar deli gibi parçalanır kasların ama ilk kür için sorarsan bolde-test enanthat uygun olacaktır 500test enanthat 400bolde seni uçurur deca zannımca 2. kürde tercih edilmeli :)
yigot
Yeni Üye

Mesaj gönderen yigot »

İzmir de temin edebilecegim yerleri kisileri özel mesaj olarak veya direk buraya yazabilirmisiniz bide yorumlarınızı okuduktan sonra DECA yerine Primobolan ı tercih edicem sanırım ama jinekomasti ihtimali hala korkutuyor beni...
yigot
Yeni Üye

Mesaj gönderen yigot »

barda yazdı:boyuna göre kilonun fazla oldugunu düşünmüyorum fite yakın bir vücudun vardır kür aralarında dinlendirmen lazım vucudu bu yüzden en az 3-4ay ara tavsiye ederler bencede öyledir
Jinekomasti tehlikesi hep vardır cabaserle falan önlemini alabilirsin takip etmen lazım kür içinde gögüslerini
Bu kürden sonra direkt ventolinle clenle ugraşma derim deca su tutar ayrıca hormonların düzene girmeden neden yag yakmaya koşuyorsun ve bu aceleyide anlamış degilim daha 1. kürü yapmadan 2. kürü yapmayı düşünüyosun vucut kendini toplamadan 3-4kg su tutmuş vucutla yaklaşık 10-12kg almış vücudunla definisyona girecegim diyorsun hiç gerek yok 12hafta bulkunu yap pct uygula sora definisyon düşünürsün definisyonda winstrol de kullanırsın iyi su atıcıdır decanın çektigi suyu atar deli gibi parçalanır kasların ama ilk kür için sorarsan bolde-test enanthat uygun olacaktır 500test enanthat 400bolde seni uçurur deca zannımca 2. kürde tercih edilmeli :)

Tüm yorumlarınız da haklısınız sanırım bu iste biraz yeniyim :D

12 hafta bulk yaptıktan sonra 3 ay dınlenıp defınasyona girmemi öneriyorsunuz nerden temin edebilirim güvenilir bir yer site varmı bılgınız ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir