1 Eylül İlk Kür Deca-Sustanon Günlük

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
makinist
Yeni Üye

Re: 1 Eylül İlk Kür Deca-Sustanon Günlük

Mesaj gönderen makinist »

Teşekkürler Madmax29,
Evet arkadaşlar 2.ci haftamı bitirdim bu hafta 2 kilo daha aldım şuan kilom 83-84 değişiyor.Güç anlamında çok ciddi etkiler henüz başlamadı bu birazda benim off günlerdede 10 -15 dakikalık eksik bölge çalışmamdan kaynaklanıyor sürekli yorgun durumdayım.Görünüş anlamında öncelikli kollar omuzlarda büyüme başladı kolları ölçmedim ama bi yarım santim almış olabilir daha full dolgun görünüyorlar.beslenmem idare eder ehh işte gibi eskiye göre en azından protein almımnı arttırdım günlük minimum olrak 4 yumarta ve üstü öğlen yemeğinde yoğurt yanında herhangi bir et türü arkasından öğlen ve akşam yemeği arasından 300 -500 gram süte bsn6 katım içiyorum iyi bir ara öğün oluyor.Akşam yemeği az pilav az tavuk göğsü.Kalori hesabı yapmıyorum basit karbo şeker yok,Meyve şekeri alıyorum ama mevsim meyveleri.
Kullandığım suplementler günde bir ölçek ultimate whey, 1 ölçek bsn6,5-10 gram arası creatin.
Kullandığım üürnlerin markaları testo sustanon,deca balkan pharma,anapolon enjeksiyonları haftada 2 gün olacak şekilde kalçadan sürdürüyorum.
Şimdilik gelişmeler bunlar herhangi bir olumsuz etkiyle karşılaşmadım ilk hafta sol göğüs ucunda hafif bi anlık kaşıntı oldu ama çok kısa sürede kayboldu sanırım normal bi kaşıntı denk geldi.libido artışı çok yüksek günlük ilişkiye girme durumu var ama negatif etkisini hissetmedim herşey yolunda.
canberk1188
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 6 kez

Mesaj gönderen canberk1188 »

Nihayet adamakıllı bir kür planlayan ve yapan birine rastladık,boyumuz kilomuz hemen hemen aynı.Ben 1250mg testo only küründeyim
80kgyle başladım şuan 86 kiloyum.Sana küründe başarılar.Sana hacim almak istiyorsan bir tavsiye vereyim günde 3-4 kutu süt iç
Çok sağlam hacim alınıyor bu şekilde.Protein açısındanda oldukça zengin bir besin
makinist
Yeni Üye

teşekkürler canberk1188 Öncelikle başarılar 1250 testo küründeyim demişsin gerçekten hayrete ve dehşete düştüm sanırım yarışmacısın küründen en iyi sonucu almanı dilerim.Tavsiyeni göz önünde bulunduracağım fakat 3-4 kutu süt benim hedeflerim için gerçekten fazla bir miktar ben günde 1 litre civarı yarım yağlı süt tüketiyorum protein alımını çeşitlendirmeye çalışıyorum 3-4 kutu sütten alacağım yağ laktoz beni hedefimden saptırabilir.

Evet gelelim asıl meseleye 3.cü haftamı bitirdim arkadaşlar Şuan için yan etki yaşamadım henüz fakat etkiler başladı iyiden iyiye dün nefsime yenik düşüp ölçü aldım kollar şuanda 42 yi zorluyor acaba pump etkisimidir deyip bu sabah tekrar ölçtüm sonuç aynı ve bu beni gerçekten sevindirdi.Kilom 85-86 2 kilo civarı daha aldım bu hafta şu an itibarı ile kürün başında koyduğum hedefler gözümde küçülmeye başladı ben 90 kilo 43 kol hedefindeydim şuan 85-86 kilo 42 civarı kol ölçüsündeyim kür sonu hedefimi aşacağıma inancım iyiden iyiye arttı.Beslenmem çok iyi sayılmasada en azından inişli çıkışlı değil hergün belli oranda kaliteli protein alabiliyorum karbo olarak tam bugday kepek ekmeği pirinç bulgur pilavı meyve vb.
Bu hafta antreman sistemimden bahsedeceğim büyük bölgelerde az tekrar çok set uyguluyorum küçük bölge omuz ve kollarda daha fazla tekrar çıkarabileceğim ağırlıklar seçiyorum olası bir omuz veya kol sakatlığının önünü kesebilmek için.

Pazartesi:Göğüs ters piramit yüksekten düşüğe
Salı:Kol süperset
Çarşamba:Bacak belimde ilerlemiş fıtık var sadece dumbel squat yapıyorum 10+10
Perşembe:Sırt-omuz
Cuma:Göğüs Dumbellarla
Cumartesi:Aklıma estikçe dips barfiks
Pazar: Cumartesinin benzeri bacak

Güç artışı henüz istediğim düzeyde değil lakin yüksek kondisyon ve enerji artışı var yakın bir arkadaşıma ekipman aldık yaklaşık 1.buçuk aydır ofisinde ona personel traning veriyorum haftada 3-4 gün onu çalıştırırken arada kendimde eksik bölge yapıyorum sanki o gün idman yapmamışcasına enerjim yüksek oluyor.
Arkadaşlar gelişmeler şimdilik bunlar önümüzdeki hafta görüşmek üzere iyi günler.
canberk1188
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 6 kez

Mesaj gönderen canberk1188 »

Makiinist bence oldukça verimli bir şekilde ilerliyorsun. Kürün sonunda istediğin hedeflere çok rahat ulaşacağına inanıyorum forumdaki en beğendigim vücutculardan birisin başarılarının devamını diliyorum
makinist
Yeni Üye

Canberk sanıırm karıştırdın ben resim paylaşımı yapmadım yinede teşekkürler.
Arkadaşlar 4.cü haftam bitti ilaçların etkilerinin başladığı bu haftalarda açıkcası ben bir gelişim gözlemlemedim bu sabah aç karnına tartıldığımda 87 kilo çıktım biraz evvel idman sonrası tekrar tartıldım 86 kiloyum geçen haftayla aynı gibi.
Olumsuz bir gelişme yok ancak şöyle bir durum var sperm sıvısı çok koyuldu bu aralar akışkanlığı azaldı daha koyu ve sarımsı bir hal aldı ne anlama geliyor bilemedim.cinsel istek ilk haftalardaki delirtircesine başa vurma olayları yok gibi daha sakin yolunda iniş çıkış yok hergün aynı gibi.
Göğüs bölgesinde sivilce çıkışı var ama beni pek fazla rahatsız etmiyor zaten sivilceye yatkın bir cildim var kürden öncede vardı şimdide var yani.
Olumlu gelişme olarak çok exstra bir güç artışı yok ama evde çalıştığım için sınırlarımıda bilemiyorum simdi şöyle bir örnek vereyim geçen gün merak ettim one arm dumbell row-dumbell squat ve bench preste gücümü denemek istedim,Rowda 45 kiloyla 4*10 yaptım sonra dumbell squatta 35 er kilolarla 4*10 yaptım zorlandım.benchte bar dahil 110 kilo denedim 8 tekrarda çok zorlandım bıraktım evde tek başına çok tehlikeli oluyor.
İştahım normal hatta biraz kesildi kürde değilken sanki daha iştahlıydım şuanda daha yağlanmadım açıkcası azda olsa decanın yağlandırmasından korkuyordum ama bu 7 kilo güzel dağıldı vücuduma göbekte normalin üstünde bir yağlanma yok şuan.
Geçen gün 15 gündür görüşmediğim kardeşimle bir araya geldim ben kendime hep aynı geliyorum ama o çirkileştiğimi söyledi abi boynun kaybolmuş resmen dedi sanırım omuz ve trapezler önde gidiyor vücuttan gömlekleriminde o kısımları olmuyor.

Sonuş olarak 1.ci ayımız bitti gelişimden memnunum umarım bundan sonrasıda böyle kazasız belasız geçer.Haftaya görüşmek üzere..
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

sustanon biraz dalgalı gelişme gösterir tek ester ilaçlara göre iştahında sanırım bu yüzden etkilenmis olabilir testo flu deniyo 1 aydan sonra düzelir.
İyi çalışmalar.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

açıkcası deca böyle birşey başta testonun o ateşleyici etkisi sonrasında decanın yarılanma süreci devreye girince yavaş yavaş işin rengi değişiyor. malesef kuşu ötmez hale getiriyor deca bu işin fıtratında var :) deca demek cinsel isteksizlik demek ama toparlanıyor kürden sonra 1-2 ay içinde. bunun dışında evde çalışırken kür yapmak cidden riskli iş yani zaten vucüda stereoid sokup bünyenizle oynuyosunuz e bunu yapıyosak %100 verim almak için herşeyi yapmak gerekir. malesef ev çalışmasıyla ben insanın kendini çok aşırı zorlayamıycağını düşünüyorum. bu yüzden aldığınız kilo bile iyi sayılır aslında baştada demiştim cüssenize göre bu dozajlar az.

Ayrı bir paragrafta stereoid le büyüyen kişilerdeki en belirgin özellikler trapezler ve adonis bölgesi malesef trapezler hiç olmayacağı kadar hızla gelişiyor kürdeyken. bu yüzden arkadaşların bircoğuna hep uyarım kesinlikle shrug vs..tarzı haraketlerden kacının antrenmanlarda cünkü birçok temel haraket trapez kaslarını dolaylı olarak sürekli çalıştırıyor ister istemez trapezler kontrolsüz büyüyor. trapezin orta kararı cok güzel durmakla birlikte belli bir sınırdan sonra malesef omuzları dar gösteriyor ücgen bir hal alıyor ve estetikten uzaklaşıyor. bu manada trapez çalıması yapıyosanız özel olarak acilen durdurun. şimdilik priviron veya arimdex ile decanın etkilerini birazda olsa azaltabilmeyi tavsiye edebilirim.
makinist
Yeni Üye

Merhaba arkadaşlar iyi bayramlar dilerim.

5.ci haftayıda bitirdik şuan herşey yolunda bu hafta kilo artışı gerçekleşmedi 86-87 kilo civarındayım artık bundan sonrada kilomda ani bir artış beklemiyorum belki haftada yarım kilo alırım veya almam bu durum tamamen benim beslenme düzenimle alakalı hesap yapmasamda almam gerkenden fazla kalori almıyorum.

Olumlu gelişmeler; Güç artışı bir miktar var ama öyle bazı başlıklarda okuduğum gibi yok ağırlıklar yüzde yüz arttı yok bilmem ne oldu gibi değil.pazar günü taze güçle barbell curl güç denemesi yaptım 50 kilo plaka taktım 7-8 kilo civarıda bar gelse 57-58 kilo ile ilk deneme 6 tekrar 1 dakka sonra 4 tekrar çıkardım zorlanarak ,sanırım kürden öncede buna yakın düzeyde güce sahiptim.
Cinsel istek iyi seviyelerde her zaman,bir gün iniş bir gün çıkış yok hep aynı seviyede istek var.sivilce çıkışı vs yok bu hafta,saç dökülmeside yok.

Olumsuz gelişmeler; İştahımda farkedilir bir kapanma var zorlamayla yiyorum umarım düzelir.İdmanlara eskisi gibi büyük bir istekle başlamıyorum motivasyon kaybım var taki ilk tekrarları yapmaya başladıktan sonra ritmini buluyor.Anlam veremedim kürle ilgisi olabilirmi ama yürürken dizimden altındaki kaslarda aşırı bir yorulma kalflarda ve ayak ön dış kaslarımda acıma yorgunluk oluyor özelllikle yürüyüşe ilk başladım anlarda yokuşlarda sonra gitgide alışıyor ve geçiyor ama cidden sıkıntı veriyor.

Bugün 6.cı haftanın ilk enjeksiyonunu oldum artık elimde BALKAN PHARMA DECA kalmadı BVS DECA dan devam ediyorum.

Arkadaşlar önerileriniz yorumlarınız için teşekkür ederim,madmax29 ilk kürüm olması sebebiyle dozajlar klasik deca kürü miktarında fazla risk almaya gerek yok kaldıki evde çalışıyorum ilacı basmak değil hakkını verebilmek marifet bu dozajların hakkını verebilsem o bile kafi benim için.
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

bulk kürlerinde iştah kapanması garip bir hadise.
hanylmz
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen hanylmz »

eğer yapabilirsen bence sustanonun etkisini yükselebilen seviyede tutmak için pztesi bi 250 mg persembe yada cuma bi 250 mg vurabilirsin benim önerim bu yönde bende kendime böyle yapmıstım hem kısa esteri hem uzun esterin güzel etkilerini gördüm.
iyi çalışmalar.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir