proviron ve sermler

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Re: proviron ve sermler

Mesaj gönderen falcone »

okuduğumdan anladığım kadarıyla nolvade x yahut tamo x ifen yalnızca yalancı reseptör yani kadın hormonu gelip bu maddeye yapışıyor ama o gidip hücrelere yapışmıyor hepsi bu.

Neticede baskılamak yani vücutta imal edilen hormonun ifrazatına mani felan olmuyor. mevcut erkek jormonundan aromatize olarak husule gelen kadın hormonunun hücrelere vasıl olmasına mani oluyor. Lakin aromatize hadisesine mani olamıyor, Var olanı tesirsiz hale getiriyor. Vücuttaki tabii kadın hormonu ifrazatına nispeten mani olmak istiyorsanız masteron kullanın.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

testosterone un HGH ını baskılayacağını biliyormusun peki? dışarıdan alacağın yapay testosterone doğal testosterone u basklılar. Gelişim sürecinde kullanılması ciddi sorunlara yol açar. 16 yaşında olup bukadar iddia etmen çok yanlış. 16 yaşında kür yapmanda çok yanlış.
benburlardayeniyim
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez

Mesaj gönderen benburlardayeniyim »

Dışarıdan alınan testonun feedbackle gnrhyi baskılayacağını biliyorum ama hghyi baskıladığını bilmiyordum.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Aslında hedefim post cycle theraphy i boost cycle theraphy olarak kullanmak
rebelrabbit
Yeni Üye

Mesaj gönderen rebelrabbit »

tribulus zma filan al madem bu kadar test boost merakın var
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

rebelrabbit in dediği gibi merakını baskılamak istiyorsan tribulus kullanabilirsin. doğal birşey kullanmış olursun ve gayet etkilidir.
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Tribulus balon diye biliyorum lennox da söyledi bunu
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

lennox balon dememiştir. kalkıp testosterone la kıyaslarsan balon dersin tabi. umarım önerileri dikkate alırsın
benburlardayeniyim
Yeni Üye

Tamam dinlerim bu arada masteron mu masterolon mu masterolonsa provironmu provironsa ne zaman nasıl kullanmalıyım?
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

neden büyüme çağının bitmesinden başka 3 - 5 senelik bir spor mazisinin lüzümlu olduğunu biliyormusun.

İlaca başladıktan sonra bir daha tabii olarak gelişma sağlamaneski si kadar hızlı ve kolay olmayacaktır. Vücudun eskisi gibi çalışıp büyümesi muvazenesine gelmesi bir kaç seneyi bulacak. İşte bunun için artık kendi başına idman yaparak yiyip içerek büyüyemeyeceğin seviyeye kadar gelmen lazım yani platon seviyesi. Mesela ben 50 yaşındayım ve geçirdiğim bir beyin ameliyatından sonra tabii hormon ifrazatım (bilhassa insünil ve erkek hormonu) nerdeyse sıfıra indi, Vücut geliştirmeyle alakası olmadan hormon kullanmaya başladım (sık sık delinmemek için ve eczanelerden kolay bulabilmek için) uzun ilaçlar tercih ettim ama bunlar da kilo aldırıyordu ve eritmek için spora başladım.

Anlayacağın buradakli nerdeyse herkes senden daha yaşlı , inşallah neden sana bunu anlatmak için uğraştığımızı anlarsın yada kendin bilirsin.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 3 misafir