Uzun sure yani 1 ay boyunca 500 ui pregnly bi erkeğe hic bir fayda sağlamaz emin olun
Tek seferde 5000 Yada 2 sefer 1500 vurup vücudun doğal testo üretimini kendi toplamasına yardımcı olmak asıl maksatidir bu tedavinin vücuda 1 ay boyunca pregnyl vermek mutlaka reseptörlerde alismaya ve tahribata yol acar
pregnyl 1500iu alınık
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
Re: pregnyl 1500iu alınık
yurtdışında yeni trend kür boyunca haftada iki kez 250iu şeklinde kullanmak kısır kalmaya karşı ve testislerin küçülmesini engelleyip aktif kalmasını sağlıyormuş tamamen durmadıkları için pct çok rahat geçiyor ve kısırlık ihtimali düşüyor diyorlar.. bu dozu bölme mevzuu biraz sıkıntılı bakteriostatik su gerek onu nereden temin edilceğini anlamadım bende o suyu kullanarak hazırlanan çözelti daha uzun süre dayanıyor. genelde steril flankon ve bakterio statik su ile hazırlıyor yabancılar. steril suyun yani pregnylin yanında gelen suyun dolapta dayanma süresi 2 gün diye biliyorum.. ayrıca pregnyl 1500iu eczanelerde hazırda bulmak çok zor 15 20 dk bekletip depodan getirtiyorlar burada
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: pregnyl 1500iu alınık
Ben hep söyledim yine söylüyorum. Doğal dengeyi alt üst etmeyecek kürlerde kür içi Pregnyl kullanmak biraz fantazi ürünü...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir