Sustanon & Primabalon Kürü Hakkında

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Re: Sustanon & Primabalon Kürü Hakkında

Mesaj gönderen Hakan »

arimidex kullanmadım ne kadar alındığını da bilmiyorum ama tedavide değil kür esnasında kullanman gerekli. kutuyu bitirmen şart değil.kürün uzunluğuna bağlı kutuyu da bitirebilirsin elinde de kalabilir
175cm
85kg
mirthan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen mirthan »

Arkadaşlar yıllar sonra çıktığım kür yolunda, çok farklı görüşlerden sonra, 10 haftalık şeklinde (500 sus 33 prima) kürümü tamamladım. Sitede faydalı bilgiler için teşekkür ederim. İlk defa kür yapacak arkadaşlara tavsiyem mutlaka profosyonelce bu işi yapmış kişilerle kürü kafasında tamamen tasarladıktan sonra yola çıkmaları. Gerek gerçek hayatta gerekse bu gibi forumlarda küre başladıktan sonra gün ve gün cevap alamayabiliyorsunuz kesinlikle bel bağllamamalı. Yararlandığım konu başlıklarındaki herkese teşekkürler hoşçakalın.
mirthan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen mirthan »

Son olarak verilerle şunu diyebilirim 84 kilo ve yüzde 8 yağ ortalaması olan bir sporcuydum kür sonunda yağ oranım 9.8 e çıktı kilom 93 , gözle gözüken bir yağlanma yaşamadım fakat kür boyunca protein ağırlıklı beslenme yaptım. drop set ve çok tekrar çalışarak su toplanmış görüntüsünün önüne geçtmeye çalıştım ne kadar faydası oldu bilemem fakat derinliğimden bi şey kaybetmedim diyebilirim. Daha fazla kilo almam mümkündü fakat karbonhidrattan full uzak durdum diyebilirim. Bunun yanında kürle birlikte full takviye alıp öğünlerimi arttırdığımı belirteyim sadece kürle bu kadar kastan aldıgımı düşünmüyorum. Hoşçakalın

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 7 misafir