Deca+ Tren =vücutta yüksek seviyede prolaktin yaratır
Yüksek prolaktin = düşük testo üretimi
Deca sonrası Tren Enant
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Deca sonrası Tren Enant
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
lennox77 yazdı:Deca+ Tren =vücutta yüksek seviyede prolaktin yaratır
Yüksek prolaktin = düşük testo üretimi
O zaman trensiz sadece deca kürlerinde de cabaser kullanmalı mıyız. Yoksa deca tek başına prolaktini yükseltmez mi
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Decanin 8oo mg i treninin 4oo mg inin yarattigi prolaktin kadardr misal verdim bunu yani deca bieaz,daha yuksek dozajlarda tetikler prolaktini 6oo 8oo vs
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
_BlackLight_ yazdı:Decanin 8oo mg i treninin 4oo mg inin yarattigi prolaktin kadardr misal verdim bunu yani deca bieaz,daha yuksek dozajlarda tetikler prolaktini 6oo 8oo vs
400 mg deca küründe prolaktini garantiye almak icin 4-5 günde 1 tablet cabaser kullansak nasıl olur mantıksız mı boyle bısey yapmak
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Parlodel daha çok tercih ediliyor özellikle yurtdışında Deca kürlerinde
Ben Deca kürlerinde östrojenin dengede tutulmasının yeterli olacağı görüşündeyim
Ben Deca kürlerinde östrojenin dengede tutulmasının yeterli olacağı görüşündeyim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir