Son form Resim Yüklendi
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Tecrübesizim Yardım lazım :) ( preparat ve enjeksiyon )
BVS'den memnun kalırsan kür sırasında memnun kaldığın markayı değiştirmeni önermem
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Ilk hafta bitti. Yarin ikinci enjk. Yapicam
Net 3 kilo artis var kaslarimin su doldugunu hissediyorum sanki
guc artisi bencde 10 kilo kadar. Kur sonunda baslangic ve son halimin fotosunu koyucam.
Net 3 kilo artis var kaslarimin su doldugunu hissediyorum sanki

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 20 kez
Roy Jones JR yazdı:Ilk hafta bitti. Yarin ikinci enjk. Yapicam
Net 3 kilo artis var kaslarimin su doldugunu hissediyorum sankiguc artisi bencde 10 kilo kadar. Kur sonunda baslangic ve son halimin fotosunu koyucam.
Merhaba,
Genelde ilaçlar 4.hafta itibariyle etkilerini gösteriyorlar diye biliyordum,ilk haftadan etkilemesi iyi olmuş.
Gelişmeleri bizimle paylaşmaya devam etmeni rica ederim.Son durumun nedir? (Kilo artışın,güç artışın)
Birde makro alımın günlük ne kadar, off günlerde ne kadar?
- Forget the Rest and Do your Best -
-
- Yeni Üye
3. enjeksiyon oldu persembe gunu 1 kilo daha aldim ve yag oranim ayni bi kiprdama yok. gunluk net olarak 175-200 kaliteli prot. 250-275 gr karbo aliyorum. beslenme duzenim cok iyi zaten beslenme bu isin en zevkli kismidir kanaatimce parami gida ma harcamak cok hosuma gider. guc artisi olarak ayni kilolarda devam ediyorum. ilk patlama disinda guc artisi yasamadim henuz. bu etkilerin danabol kaynakli oldugunu dusunuyorum. bakalim bolde ne zaman calismaya baslicak
-
- Yeni Üye
arkadaşlar merhaba. 6. haftadayım ve vücüdum gözle görülür şekilde değişmeye başladı
gercekten cok mutluyum..
suan kolum 36.5 cm soguk .. bel 77 cm .. omuz 123cm kilo 74 ..
harika gidiyo diyebilirim son bi haftadır adelelerimin dolgunlastıgını hissediyorum.
İşin garibi Sanki yağ oranımda düşüyo. bilmiyorum belkide bana öyle geliyo ama hatlarım daha derinleşti
Boldenonun şu açlık muhabbeti gercekten cok sakat bi durum
) aniden geliyo ve hemen yemek tüketmesseniz zor durumlar yasaya biliyosunuz.
Arkadaşlar testislerim ufalıyo libido düştü ilk 4 hafta kadar değil danabole hala devam ediyorum sizce kesmelimiyim ? 6 hafta olarak düşündüm cokmu fazla olmus büyük bi sorun yaşarmıyım ,? boldeyi 500 e cıkardım haftalık 6. enjk. itibaren çünkü alpha pharma 250 mg ampuller 400 vurma şansım yok cevaplkarınızı esirgemeyin

suan kolum 36.5 cm soguk .. bel 77 cm .. omuz 123cm kilo 74 ..
harika gidiyo diyebilirim son bi haftadır adelelerimin dolgunlastıgını hissediyorum.
İşin garibi Sanki yağ oranımda düşüyo. bilmiyorum belkide bana öyle geliyo ama hatlarım daha derinleşti
Boldenonun şu açlık muhabbeti gercekten cok sakat bi durum

Arkadaşlar testislerim ufalıyo libido düştü ilk 4 hafta kadar değil danabole hala devam ediyorum sizce kesmelimiyim ? 6 hafta olarak düşündüm cokmu fazla olmus büyük bi sorun yaşarmıyım ,? boldeyi 500 e cıkardım haftalık 6. enjk. itibaren çünkü alpha pharma 250 mg ampuller 400 vurma şansım yok cevaplkarınızı esirgemeyin

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 20 kez
Re: Boldenon _ t.enant. (kur gunlugum)
Roy Jones JR,
son durumun nedir? Testis küçülmesine karşı aksiyon aldın mı? İşe yarıyor mu?
Resim vs. eklemeyi düşünüyor musun?
son durumun nedir? Testis küçülmesine karşı aksiyon aldın mı? İşe yarıyor mu?
Resim vs. eklemeyi düşünüyor musun?
- Forget the Rest and Do your Best -
-
- Yeni Üye
evet resim eklicem hatta bugun koyabilirim fakat kür öncesi halimin resimleri ne yazıkki annemin satılan telefonunda gitti (benden habersiz )
son halimin resmini koycam. testislerimde ufalma var libidoda düşüşte var. gerçi ilk günlerdeki gibi olmasına tercih ederim
çünkü sapıttırıyodu insanı
Gelişimim gercekten beni tatmin ediyo . çok iyi ilerledigimi düşünüyorum. danabbol 6 hafta kullandım testislere aşırı baskı oldu sanırım. ama Sevgili Murat hoca 8 haftaya kadar sıkıntı yaratmıcagını söyledi. İşin benim için en güzel yanı hiç yağlanmadan devam etmem. ekto yapımında bunda katkısı var elbet ama karbo alımıma da cok dikkat ediyorum. min.225 gr prot. max 250 gr karbo alıyorum.
son bir haftadır Assoult kullanmaya başladım damarlarda vücüda ayrı bi hava katıyo

son halimin resmini koycam. testislerimde ufalma var libidoda düşüşte var. gerçi ilk günlerdeki gibi olmasına tercih ederim

son bir haftadır Assoult kullanmaya başladım damarlarda vücüda ayrı bi hava katıyo

-
- Yeni Üye
Resimleri pixelden dolayi koyamiyorum ne yapmam gerek arkadaslar ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider], IBM Research [Bot] ve 1 misafir