Kürde değişiklik
Re: Kürde değişiklik
bazı bünyeler kür boyun hafif sıçramalı gidio bazıları bir anda sıçrıyo yani vicud özelliğiyle alakalı bence fazla takma giriceksende ya sustanonla devam et yada enanteyle
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Ortalama bir bulk küründe 8-10 kg'dan fazla alıyorsanız yanlış yapıyorsunuz demektir
Ya gereksiz su tutma ya da yağlanma vardır
Bu tarz kürler size kilo aldırır zaten o kilonun vücudunuza nasıl yansıyacağı sizle alakalıdır
Ya gereksiz su tutma ya da yağlanma vardır
Bu tarz kürler size kilo aldırır zaten o kilonun vücudunuza nasıl yansıyacağı sizle alakalıdır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Ben senin yapmak istfgni az cok anladım anabolik etkiyi arttirmaya çalisiysun bence 100 mg tren koy kurune o zaman testo 500 de kalsın
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Deca-Tren aynı kürde gereksiz riskli
Hem nor-19 olduklarından birbirinin anabolik gücünü düşürecekler
Hem de yüksek prolaktine neden olacakları için prolaktin seviyesinin yüksekliğine bağlı olarak düşük testo seviyesi yaratacaklar
Östrojen-prolaktin işbirliğiyle ortaya karışık servis edilebilecek jinekomasti riskini söyleyemiyorum bile
Hem nor-19 olduklarından birbirinin anabolik gücünü düşürecekler
Hem de yüksek prolaktine neden olacakları için prolaktin seviyesinin yüksekliğine bağlı olarak düşük testo seviyesi yaratacaklar
Östrojen-prolaktin işbirliğiyle ortaya karışık servis edilebilecek jinekomasti riskini söyleyemiyorum bile

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir