Pct konusunda aslina bakarsan kafam biraz karışık. Haftada 2ml deca 8 hacta 10 hafta testo enant pct nasil yapsam ki ? Şöyle düşündüm : son testodan 3 hafta sonra 1 tane 1500 prengly ve o günden itibaren gunde nolvadeks 2 klomen 5 gün sonra 1 tane 1500 prengly daha. 3 hafta sonra da nolvadeks ve klomen i kesiyim diyorum başka bir fikriniz var mıdır ?
lazka yazdı:1.5 hafta sonra 1500 lük prengly vur 5 gün sonra tekrar bi 1500 lük vur sonra 2 hafta klomen ve nolvadex kullan
Hemen hemen aynı pct planı dediğin gibi de yaparım sıkıntı deil. sonraki kürde yani 35 gün sora falan nasıl olsa pct tamamlamıs olucam. Bu definisyon kürüne trenbolon acetat eklesem nasıl olur sıkıntı yaratır mı sonucta 2. kürüm olacak 2 günde bir 50ml vururum haftada 200ml eder sora 75e falan cıkartırım ne dersiniz sakatlık cıkartır mı ? başka fikirleri olan da yazarsa cok sevinicem
Hocalardan birisi bi cevap versin lütfen ona göre başlıcam 2. küre decadan sonra pct yapıp 1.5 ay sora yeni küre giricem bu kürde trenbolon acetat olabilir mi koyablr mym 2. kürde agır gelir mi ?
_BlackLight_ yazdı:Decadan sonra agir gelebilir ileriki kurlerine sakla istersen treni
Cevabın için teşekkür ederim benden ileri seviye birinden bu tip bir yorumbekliyordum. O zaman tren koymuyorum küre. Belki boldenon falan koyarım hem anabolik etki icin hemde damatlanma etkisi için.
_Bt_ yazdı:Evet cok daha iyi olur cunku deca zaten oldukca kuvvetli birde tutup tren koysan vcdun cok yorulur.boldenon temiz,guzel bir ilac
Anlaşıldi tesekkurr ederim fikirlerin icin. Bir sey daha sormak istiyorum. Testo masteron winstrol ve boldenon ile yapicam bu kuru. Clenbuterol veya t3 falan eklemeyi düşünüyorum bu küre ne diyosun
_BlackLight_ yazdı:T3 u arastirdinmi daha once nedir ne ise yarar nelerin dengesini bozar
Evet araştırıyorum cok uzun zamandır. Tiroidlerle oynuyor t4 den hayli etkili ve bi o kadar da zararlı. Ama su yag oranımdan o kadar sıkıldım ki dnp desen onu dahi kullanabilirim o derece karardı gözüm artık yaz da yaklasıyo psıkolojım bozulacak bı an once decadan cıkıp definisyona gıtmem gerek. en azından dnp gibi ölüm riski tasımıyo t3 düsük dozajlarla alablr mym ne diyosn yok dersen clen alırım ?