Preworkout Olarak VENTOLİN
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Preworkout Olarak VENTOLİN
bozokaydın pro bir sporcu değil,doktor.
Avatar resmi kendisine ait değil
Avatar resmi kendisine ait değil
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Dogrudur yaklasik 3 yil once bir blig sitesinde iletisime gecmistim. Fransada yasayab musabik oldugunu.soylemusti hocam dedign gbi profil resmide sporcuya ait olunca
.reklam amacli yapilmis birsey sanirim

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
İsmini vermeyelim avatardaki başka bir müsabık sporcu
Jay Cutler ile beraber BEYAZ SHOW'a çıkmıştı o arkadaş
Jay Cutler ile beraber BEYAZ SHOW'a çıkmıştı o arkadaş
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
Aynen lenox hocam aynen fransada yasiyor birde oyle olunca bende oyle dusunmustum aydinlattiiniz icin tesekkurler
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler en az 3 hafta 4 mg ventolin kullanmaya karar verdim.Antrenmandan 1 saat önce kullanacağım.Eğer 4 mg etki etmezse ilk haftadan sonra 8 mg a çıkarım ama 4 mg ın istediğim sonucu vereceğini düşünüyorum şimdilik.Bu arada Nac 600 hakkında ne düşünüyorsunuz ? Kür yaparken her zaman kullandığını söyledi bir arkadaşım sebebi glutatyon sentezi üzerine olumlu etkileri olması ve balgam söktürücü olmasıymış.
-
- Yeni Üye
_BlackLight_ yazdı:Ileri seviyede karaciger yetmezliklerinde de kullaniliyor
yani kullanımı gereksiz mi olur
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 5 kez
ben kullandım ve elimde şuan hala iki kutu var ve bikaç kutuda clenbuterol
fakat tavsiye etmem hem gençsin hem sporda yenisin, kafana koyduysan illa ki deneyeceksin ama yapma belki az yararını görürsün ama zararı da gelir.
Ben termojenik yağ yakıcı kullanırken bile geceleri kabus görüp uyanıyordum, clen ve ventolinkullanımlarında da bu oldu ayrıca kramp girme el titremesi kalp çarpıntısı oldu

Ben termojenik yağ yakıcı kullanırken bile geceleri kabus görüp uyanıyordum, clen ve ventolinkullanımlarında da bu oldu ayrıca kramp girme el titremesi kalp çarpıntısı oldu
o yan etkiler prosedür de yazan yan etkiler kişiden kişiye değişmek ile birlikte olası etkilerdir. Sorun olduğun da doktorlar tarafından verilmekte olup küçük yaşlardan ölene kadar kullanılan ürünlerdir ventolin için söylüyorum tabi clen ise bulgar da eczane malı hala güncel üründür. Ama işin içine spor ve dozaj girince işler değişiyor. Misal ventolinin yan etkisi clene göre daha fazla bende. Piramit olarak 15 günlük kullanan var. 6-8 haftalık hafta hafta dozaj arttırma yöntemi var.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir