trenbolon enatathe mı?deca mı?
- BoneCrusher
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 17 kez
- Aldığı teşekkür: 34 kez
Re: trenbolon enatathe mı?deca mı?
Ben marka olarak leon dan memnun kalmıştım.5. haftada neredeyse ağır kilo basarken tüm eklem ve tendon ağrılarını gidermişti.
Bu hayatta ne sen ne ben ne de bir başkası.Kimse hayat kadar sert darbe vuramaz.Ne kadar darbe yediğiniz değil darbeler karşısında ne kadar ayakta kalıp ilerleyebildiğiniz önemlidir!!!
- profdrugy
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
Benim hocam gözümün önümde leon decayla evrim geçirdi genel olarak memnun kaldığımız bir firmaydı dozajı yüksek olsun dersen thaigerın 2750 lik decasınıda tercih edebilirsin alpha decada fena değil.
Sevgili Kardeşim bana kalırsa 2.kürüne trenbolone gibi biraz daha prof ilaçlara girmemeni tavsiye ederim.Mix Testesteron , Deca , Metan Kombinasyonu senin işini görecektir.İlk küründe enenthaht girdiğin için ve uzun esterli 1 ilaç olduğundan dolayı vucut resepsörlerin o Androjene ilk kürdeki gibi etki vermiyecektir.Onun yerıne Sustanon tarzında Karışım Testesteron bulabılırsen senin için daha verimli olacagının dusuncesındeyım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir