İlk Kür Eksiklerim

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İlk Kür Eksiklerim

Mesaj gönderen melcan61 »

Jine belirtisi olunca gecikmeden alırsın. Pct zamanıda alabilirsin. Benim kürüm testo deca bolde ve danabol. Ben hiç birşey almıyorum sen bilirsin kürden beklentini bi tık düşürmen gerekecek sanırım.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Jineko baslangici olursa proviron ve arimidex fayda saglamayabilir .jineko baslangici olursa nolvadex alinmali
Kullanıcı avatarı
steroidology
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen steroidology »

melcan61 yazdı:Jine belirtisi olunca gecikmeden alırsın. Pct zamanıda alabilirsin. Benim kürüm testo deca bolde ve danabol. Ben hiç birşey almıyorum sen bilirsin kürden beklentini bi tık düşürmen gerekecek sanırım.

Beklentiyi düşürmekten kastınız nedir ?
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

steroidology yazdı:Anladığım kadarıyla Boldenone ve diabonal güçlerini östrojenden alıyorlar ve antiöstrojen madde almak bu maddeleri boşuna almak gibi bir durum yaratıyor.
Yinede benim gibi %15 ve üstü yağ oranına sahip arkadaşlar jino riskini minimuma indirmek ve yağlanmayı engellemek adına ne yapabilirler ?

Sen kendin açıklamayı yapmışsın zaten. Buradan biz sana yardımcı oluruz. Öm den mesaj atarsın telefon numarası mail adresi verebiliriz. Proviron tamam ama arimidex boşuna kullanma, etki azalacaktır. Antisini kullanıyorsun aldığın steronun çünkü
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye

Melcan kür deneyimin nedir.bahsedilen ilaclari hangi surelerle kullandin acaba?
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Sürekli forumdayım ilaç geçmişim yok ama araştırma geçmişim çok. Yanlış mı yönlendiriyorum arkadaşı? Forum yetersiz geldi bende yardımcı olmaya çalışıyorum arkadaşlara. Yanlış birşey söylediysem yanlışım nedir bilmek isterim. Bende öğrenmiş olurum doğruyu. Forumda her konuya bi sen cevap yazıyorsun insanlar 2-3 farklı ağızdan cevap bekliyor. Ben kullanma dedim sende kullanma dedin arimidexi. Ortada yanlış olan nedir?
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

_BlackLight_
Yeni Üye

yanlis yok tabiki birini telefondan yonlensirebilmek gercekten sorumluluk ister eger yonlendirdiginiz kisi bir komplikasyon yasarsa bi saniye arastiriyim demek cok mantiklikli olmaz heleki yonlendirecek kisinin hic bir tecrubesi yoksa senin iyiligin icin soyledim yanlis anlama.

Yardim ettigin kisi tutup sana nezamn verim almaya baslarm dediginde foruma konu acipda cevap beklemek zorunda kalabilirsin.hocam pct mi nasl yapicam dediginde yanlis yonlendirebilirsin.yoksa kime ne isteyen istedigini yapar.
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Çoğul konuştum. Asıl olarak seni kastetmiştim ben. Yoksa niye telefonumu vereyim ben arkadaşıma. Daha hızlı bilgi alması için dedim yoksa yanlış birşey yok ortada. Yardımcı olabildiğim kadar olacağım olamadığım yerde daha çok bilgisi olan vardır forumda onlara danışırız. Neyse arkadaşımızın konusunu baltalamayalım burda :)
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kullanıcı avatarı
eanday
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen eanday »

bende bir soru sorayım testo boldenon küründe dianabol kullanımının bir sakıncası varmıdır?
_BlackLight_
Yeni Üye

Bu soru cok fazla tartisildi kimi kesimler sikinti olmaz derken kimisi boldeye dianabolden sonra baslanmasi gerektgni soyledi

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir