PROVİRON NEDİR, GEREKLİMİ; VG' de GERKSİZ ilaçlardan biridir

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: PROVİRON NEDİR, GEREKLİMİ; VG' de GERKSİZ ilaçlardan bir

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Pardon han hocam birdaha soylediklerinize muhalif hicbirsey yazmayacagim affedin ne olur :D.

Kadin sporcular tren ve deca aldimi erkeklesiyor demissin bu kadin sporcular deca yada treni testesteron hormonu almadan mi kullaniyorlar.vucutlari bu ilaclarin barindirdigi androjenen kat kat fazla ostrojen salgilarken testosteronsuz kas inşa edecekler cok mantikli gercekten.

Ayrica kimin ne paylasacagi site yonetiminden baska kimseyi ilgilendirmez rahatsiz olan okumaz,yada dikkate almaz fazla ileri gitme
Roid Rage
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen Roid Rage »

Burada herkes fikirini yazmakta,kendi argümanını sunmakta özgür .Ama kendi yazdığınız doğru sitedeki diğer tüm yazılar yanlış gibi bir davranış hoş olmaz
Kimse bu forumdaki herşey yanlış kimse birşey bilmiyor ben biliyorum da demesin,bu tarz üstün görmelere asla tavizimiz yok
Kür kullanımı KİŞİSEL bir durumdur,siz düşüncelerinizi yazın ve bitirin,doğru bulan dikkate alır,bulmayan da almaz ama fikirlerinizi dikte etmeye çalışmayın
Üslubumuza dikkat edelim
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Fikrinize saygı duyuyorum sizden tavsiye isteyenleri o şekilde yönlendirirsiniz zaten anti östrojen olmadan kür olmaz diyenlerdenim ama Proviron'a da asla gereksiz demem.
Kendi yazılarım mevcut sitede,yüzde 90'ı kendi kalemimle yazılmadır çeviri çok yapmıyorum bilmediğim konular dışında
Saygılarımla
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir