küre giriyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: küre giriyorum
Ndrug tek seferde 4mli gecmemeye calis birde haftayi ortalamya calis p.tesi persmbe tekrar p.tesi persembe dye gt
Pers 200 deca 250 testoyla basladm. Her pers 200deca 250 testo. Her cars 200deca 200boldenon 250 testo vurulmayi dusunuyorm. Testoyu 7nci haftadan sonra 750ye cikaricam ve pers gunundeki enjeksiyona eklicem. Uygunmudur hocam
-
- Yeni Üye
uzun ester ılaclar kullanıyorsun carsamba persembe degılde pazartesı persembe vurman daha mantıklı .vucudun yorulmaz en azından
yanlş yazmışım perş ve ptesi demek istedim
öyle vuruluyorm zaten dogru yapıyorum o zaman

-
- Yeni Üye
tamam dogru provıronunu vıtamınlerını mılk thıstelınıde aksatmadan alırsan hıcbır sorun olmadan tamamlarsın
inş hocam. katı diyet yapıyorm yediklermde yağ tuz sıfır. ete cok azck tuz atıyorum birde kahvaltıda yumurtanın üstüne bi corba kasıgı zeytnyagı gezdiriyorum. kürde biraz yağlan diyolar genelde yağlanmadan hacim olmaz dyolar ama zaten yaglym daha fazla yaglanmak istemiyorum. yağ tuz oranım iyimi yoksa arttırmalımym nası yapıym? birde antremanı akşam 9 gibi baslayp 10bucuk gbi btriyorm. antremandan sonraki yemegimde karbonhidrat almasam dahamı iyi olur geç saat oldugu için? sadece et yesem?
-
- Yeni Üye
katı dıyete genelde yarısmalara son 2 hafta kala baslanır o yuzden senınkı tam bır katı dıyet degıldır
ama anlatmak ıstedıgını anladım bozmadan ılerlıyorsun guzel .
kürde yaglan dıyenler tamamen sallıyorlar kürde yaglan dıye bırsey olmaz fakat yaglanabılırsın bu normal cunku bulk kürlerinin %90 ında iştah acılır ve fazla kalorı alabılırsın yagı sekerı bazen fazla kacırabılırsın bu normal fakat yaglanmak kesınlıkle bır hedef olmamalıdır.unutma yukselen yag oranı senın gh salınmını ve testesteron sevıyenı baskılar buda kürüne büyük balta vurur.o yuzden yaglanmayı aklından cıkar su tutabılırsın bu cok cok normal aksıne ıyı bırsey.
yag konusunda unutmaman gereken şey şu ki 0 yağ hıcbırzaman gıtme zaten gıdemezsın bunun yerıne kaliteli yagları almaya calıs badem ceviz kenevir vs... bi aktara gıdıp sor mesela hangı tür yaglar var elınızde dıye badem susam ...diye saymaya baslar onları alıp içme yada kullanma fakat ana kaynaklarını tuketmeye calıs.kaliteli yagın şöyle bır onemı vardır senın vucudunda sentezlenen proteın yag hücrelerınle beraber kaslara tasınır ve kalıtelı yaglar kolaylıkla depo edılmeden sındırılır fakat sen kalıtesız yag margarın vs... kullanırsan sındırılemezler ve kaslarına lıpıd olarak depo edılırler yanı yaglanırsın defınasyondan uzaklasırsın gh sevıyen testo sevıyen duser vs...
tuzu 0 a cekme gıbı bı hataya sakın dusme sen yarısmascı degılsın ve tuz ıcınde bırcok mıneral barındırır senın ayakda durmanı konusmanı hatta kaslarını hareket ettırmenı tuzun ıcındekı mıneraller saglar sakın tuzu 0 a cekme gıbı bır hata yapma bır gun salonda düşüp bayılırsın ancak abartıyada kacma hergun tuketecegın tuz 1 tatlı kasıgını aşmasın .
ıdman olarak senın bıyolojık saatıne ne uyuyorsa oyle yap benım ıdman sıstemım 6-8 8.5 arasıdır en zınde oldugum zaman ozaman cunku saat 9 da eve gıdıp yatana kadar 2 ogun cıkarabılıyorum.eger ki 10bucuk gıbı ıdmanı bırakırsan evde max. 1 ogun yıyebılırsın kı buda yatmadan oncekı zamana denk gelır veee yaglanmaya en buyuk zemını hazırlarsın umarım anlatabılmısımdır.gunun tam ortasıda bence ıdman ıcın ıyı degıl cunku ıdman oncesı ogunun ıdman sonrasından fazla olmalı vucudunu anabolık tutman ıcın.
idman sonrasındakı ılk ogunun proteın tozu bcaa glutemın olursa cok ıyı olur eve gıdınce dogal ogununde karbon hıdrat alabılırsın onarım için fakat yatmadan oncekı ogunde karbonhıdrat ve meyveden uzak dur.yumurta hasla 10 tane yat al sana dogal casein
(casein kadar uzun proteın salınımı olmuyor ama olsun yaratıcı bır fıkır).
yumurta yerıne yagını ıyı süzersen ton balıgıda uygun olur.

kürde yaglan dıyenler tamamen sallıyorlar kürde yaglan dıye bırsey olmaz fakat yaglanabılırsın bu normal cunku bulk kürlerinin %90 ında iştah acılır ve fazla kalorı alabılırsın yagı sekerı bazen fazla kacırabılırsın bu normal fakat yaglanmak kesınlıkle bır hedef olmamalıdır.unutma yukselen yag oranı senın gh salınmını ve testesteron sevıyenı baskılar buda kürüne büyük balta vurur.o yuzden yaglanmayı aklından cıkar su tutabılırsın bu cok cok normal aksıne ıyı bırsey.
yag konusunda unutmaman gereken şey şu ki 0 yağ hıcbırzaman gıtme zaten gıdemezsın bunun yerıne kaliteli yagları almaya calıs badem ceviz kenevir vs... bi aktara gıdıp sor mesela hangı tür yaglar var elınızde dıye badem susam ...diye saymaya baslar onları alıp içme yada kullanma fakat ana kaynaklarını tuketmeye calıs.kaliteli yagın şöyle bır onemı vardır senın vucudunda sentezlenen proteın yag hücrelerınle beraber kaslara tasınır ve kalıtelı yaglar kolaylıkla depo edılmeden sındırılır fakat sen kalıtesız yag margarın vs... kullanırsan sındırılemezler ve kaslarına lıpıd olarak depo edılırler yanı yaglanırsın defınasyondan uzaklasırsın gh sevıyen testo sevıyen duser vs...
tuzu 0 a cekme gıbı bı hataya sakın dusme sen yarısmascı degılsın ve tuz ıcınde bırcok mıneral barındırır senın ayakda durmanı konusmanı hatta kaslarını hareket ettırmenı tuzun ıcındekı mıneraller saglar sakın tuzu 0 a cekme gıbı bır hata yapma bır gun salonda düşüp bayılırsın ancak abartıyada kacma hergun tuketecegın tuz 1 tatlı kasıgını aşmasın .
ıdman olarak senın bıyolojık saatıne ne uyuyorsa oyle yap benım ıdman sıstemım 6-8 8.5 arasıdır en zınde oldugum zaman ozaman cunku saat 9 da eve gıdıp yatana kadar 2 ogun cıkarabılıyorum.eger ki 10bucuk gıbı ıdmanı bırakırsan evde max. 1 ogun yıyebılırsın kı buda yatmadan oncekı zamana denk gelır veee yaglanmaya en buyuk zemını hazırlarsın umarım anlatabılmısımdır.gunun tam ortasıda bence ıdman ıcın ıyı degıl cunku ıdman oncesı ogunun ıdman sonrasından fazla olmalı vucudunu anabolık tutman ıcın.
idman sonrasındakı ılk ogunun proteın tozu bcaa glutemın olursa cok ıyı olur eve gıdınce dogal ogununde karbon hıdrat alabılırsın onarım için fakat yatmadan oncekı ogunde karbonhıdrat ve meyveden uzak dur.yumurta hasla 10 tane yat al sana dogal casein

yumurta yerıne yagını ıyı süzersen ton balıgıda uygun olur.
hocam verdiginiz bilgi ve tavsiyeler için çok çok tesekkür ederim. antremanları arkadaslarmla yaptıgım için onlara uyup geç saate sarkıtıyorum bundan sonra 7ye çekicem. glutamin amino 8000 ve protein tozu aldım. proteini sadece antremandan hemen sonra , animoyu spordan önce sonra, glutaminide sabah aç karnına bi çay kasıgı bide antremandan sonraki proteine katıp kullanıcam. yatmama 1 saat kala haşlama et tüketsem olurmu yumurta soymak zulüm geliyo 

-
- Yeni Üye
1 saat kaladan önce tuketırsen daha ıyı olur etı cunku sındırımın zor olabılır.amınomax8000 piyasadakı en ıyı aa suanda bence gayet guzel glutemınıde proteınle karısıtrıp aynı shakerde su ıle de alabılırsın bır sıkıntı cıkmaz ınsallah ıyı bır program gecırırsın resımlerıde paylasırsan sevınırızç
paylaşıcam tabi hocam
kürde 2nci haftadayım danabol etkisini göstermeye başladı sanırım ağırlıklarda artış var moral olarak çok iyiyim ama kol antremanlarım çok kötü geçiyo hala bi program belirleyemedm kendime kol antremanlarım hareket denemeyle geçiyor :/

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir